Home > vlaggen > banieren

Banieren

Banieren zijn langwerpige rechthoekige vlaggen die met de lange zijde aan de vlaggenmast bevestigd worden met haken. GelreSign levert banieren in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden voor bedrukking, materiaal en afwerking. Onze expertise biedt jou de mogelijkheid de beste oplossing te vinden binnen jouw wensen en budget.

Wij leveren standaard banier vlaggen in de formaten 75×225 cm, 100×300 cm, 100×400 cm, 120×300 cm, 120×350 cm, 120×450 cm, 150×400 cm en 150×450 cm. Uiteraard is elke andere gewenste afmeting, en zelfs in vormen, passend bij uw huisstijl.

Onze banieren kunnen op 3 materialen worden gedrukt: standaard vlaggendoek, long-life vlaggendoek of mayadoek. Ons vlaggendoek is 115 grams en B1 gecertificeerd (brandwerend). Dit vlaggendoek heeft een licht glanzende uitstaling. Heb je liever een luxere optie, dat kan met mayadoek. Dit type vlaggendoek heeft kleine gaatjes en is daardoor beter bestand tegen stevige en zware windstoten. Ook dit doek brandwerend B1 gecertificeerd.

Baniervlaggen worden bedrukt met 2 technieken. In 1 of meerdere PMS kleuren of full colour. De PMS kleurendruk wordt gedrukt doormiddel van zeefdruk en heeft een volledige doordruk waardoor de afbeelding in spiegelbeeld zichtbaar is op de andere zijde. De full colour druk heeft een doordruk van ongeveer 95%.

Banieren kunnen met of zonder tunnel geleverd worden, de tunnel zorgt ervoor dat de banier makkelijk aan de banieruithouder boven in de mast bevestigd kan worden. Deze afwerking is alleen noodzakelijk als er ook een banieruithouder aan de mast zit. Dit zorgt voor een strakke presentatie van je banier. Desgewenst leveren wij ook een bijpassende mast met banierhouder.

Zoals je kunt lezen zijn de mogelijkheden eindeloos en hebben we voor elke toepassing een oplossing.

Wij adviseren je contact op te nemen voor een passende offerte of om eventuele vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen