Home > fotowanden > fotomagneet

Fotomagneet

Met fotomagneten kun je eenvoudig een fotowand creëren. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende kleinere fotomagneten gebruiken om een wand te vullen. Echter is het ook mogelijk om één grote fotomagneet toe te passen om een volledige wand te bedekken. Wij adviseren een magnetische fotowand wanneer er regelmatig een wisseling plaatsvindt. Dit omdat de fotomagneet eenvoudig zelf te wisselen is en ook herbruikbaar is.

De voordelen van onze fotomagneten:

  • Duurzaam in gebruik
  • Gemakkelijk te vervangen
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Te gebruiken in showrooms, kantoren, winkels en op beurzen

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze fotomagneten. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Hoe werken fotomagneten op een wand?

Hoe werkt een wand met fotomagneten? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. De ondergrond, een gladde ondergrond, wordt voorzien van een magnetische basis. Deze wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, het is dus van belang dat de muur glad is, anders zie je later de oneffenheden in je print terug. De foto of foto’s worden daarna op ijzerhoudende folie geprint die ervoor zorgt dat ze op het magnetische veld blijven zitten.

Het voordeel van dit systeem is dat het snel en eenvoudig te monteren en te wisselen is en toch vlak en strak op de muur zit. Een magnetische fotowand in vergelijking met het textiel wandframe uit onze GSTex lijn is dat je bij een foto magneetwand geen rand hebt omdat er geen frame omheen zit.

Daarnaast is de print van de fotomagneet op folie en niet op doek zoals bij het wandframe. Deze verschillen zorgen voor een andere uitstraling. Het is ons inziens vooral een kwestie van smaak.

Wil je meer weten over fotomagneten en magnetische fotowanden? Of wil je een passend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen