Home > beursmaterialen > beursbalies

Beursbalies

Bij een presentatie op een beurs mag een balie niet ontbreken. Het biedt de mogelijkheid om mensen te ontvangen in de beursstand en het biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld flyers en/of brochures in de beursstand te presenteren. Stem de beursbalie en beurswand op elkaar af en het ziet er strak uit in de stand.

De voordelen van onze beursbalies:

  • Lichtgewicht frame
  • Unieke designs en vormen
  • Eenvoudige montage
  • Verkrijgbaar in allerlei formaten
  • Inclusief draagtas

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze beursbalies. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Beursbalie in allerlei vormen en maten

Onze beursbalies zijn een aanvulling op onze beurswanden en textiel banners. Aangezien al onze producten in de GSTex lijn dezelfde uitstraling hebben sluiten deze perfect aan bij elkaar.

Met een beursbalie realiseer je een punt waar mensen je kunnen aanspreken, zo spring jij er met jouw stand uit in de gangpaden van een beurs. Ook kun je op een balie informatie kwijt over je bedrijf, denk hierbij aan flyers en visitekaartjes. De beursbalies uit onze GSTex lijn maken je stand af.

Onze GSTex balies zijn gemaakt van aluminium buizenframes met daar overheen een doek. Nadat het doek op het frame gespannen is kan deze dichtgeritst worden. Dit systeem wordt ook wel het Zippit systeem genoemd.

Deze balies zijn lichtgewicht en eenvoudig op te zetten. Nadat het frame is opgezet span je het doek er overheen en rits je deze dicht. Binnen 5-10 minuten staat je balie volledig klaar.

Onze balies zijn niet alleen ideaal te gebruiken voor op een beurs. Ze kunnen ook in een showroom, winkel of op een evenement een prima aanvulling zijn op een productpresentatie of dienst doen als informatiepunt.
De balies zijn leverbaar in verschillende vormen en maten waardoor er voor elke situatie een passende balie te vinden is.

Naast de reguliere balies hebben we ook twee varianten waarin een tablet of iPad gepresenteerd kan worden. Door een video of informatie slide te integreren in je productie presentatie trek je extra aandacht naar je toe. De iPad balies zijn speciaal ontwikkeld voor deze toepassing en kunnen hiermee jouw presentatie veranderen in een echte eyecatcher.

Wil je meer weten over onze beursbalies? Of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een passend voorstel voor jou.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen