Home > beursmaterialen > textiel banners

Textiel banners

Iedereen kent wel bekende roll-up banner die je veel ziet op beurzen en congressen. De nieuwste ontwikkeling om de beursstand aan te kleden is de zogenaamde textiel banner. De textiel banner doet niet onder voor de roll-up banner en is dan ook te drukken iedere kleur, print en boodschap.

De voordelen van onze textiel banners:

  • Lichtgewicht frame
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig drukken
  • Binnen 5 minuten opgebouwd
  • Verkrijgbaar in allerlei vormen en formaten
  • Inclusief draagtas

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze beurswanden. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

GStex textiel banner

De textiel banners bestaan uit een doek en een aluminium frame dat eenvoudig en snel in elkaar te zetten is. De textiel banners zijn binnen vijf minuten opgebouwd. Zodra het frame in elkaar gezet is kan het licht elastische doek er kreukvrij overheen gespannen worden. Tot slot kan het doek dichtgeritst worden met een blinde rits. Dit systeem wordt ook wel zippit of rits systeem banner genoemd.

De banners kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full color gedrukt worden. Zo kun je één banner dus voor bijvoorbeeld twee verschillende producten of diensten gebruiken wanneer je op een beurs staat. De spandoeken die over het frame gespannen worden zijn ook los te bestellen. Dit maakt de textiel banner duurzaam.

Binnen onze GStex lijn bieden wij een verschillende textiel banners aan. Naast normale rechthoekige banners bieden wij ook gebogen banners aan. Door de unieke vorm van deze banners zullen bezoekers op een beurs naar jouw stand getrokken worden.

Wij beschikken zelfs over een textiel banner die speciaal voor buitengebruik geschikt is. Onze outdoor banner is ideaal te gebruiken bij evenementen die in de zomer plaatsvinden zoals een markt of sportdag voor je bedrijf.

Mocht je meer willen weten over onze GStex textiel banners, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In overleg zullen wij de beste textiel banner voor jouw selecteren en leveren.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen