Home > textielframes > led verlichting textielframe

LED frames

Een LEDframe is een textielframe waar LED verlichting in verwerkt zit. Deze frames winnen aan populariteit op beurzen en in showrooms en winkels. Onze LED textielframes zijn te verkrijgen als hangende, vrijstaande of wand variant.

De voordelen van onze LED textielframes:

  • Een echte eye-catcher door de verlichting
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Zowel enkel- als dubbelzijdig te gebruiken
  • Full colour print
  • Snel leverbaar

We geven je graag advies op maat omtrent de textielframes met LEDverlichting. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

 

Offerte aanvragen

Hoe ziet een LEDframe eruit?

De LED lichttechniek zit verwerkt in de aluminium profielen waar de textielframes mee vervaardigd worden. Bij een eenzijdig LEDframe wordt gebruikt gemaakt van 60 mm breed aluminium, bij de dubbelzijdige variant is dit 80 mm. De aluminium profielen geven het LED textielframe een robuuste uitstraling.

De prints op de spandoeken, die door middel van pees randen in het frame gedrukt kunnen worden, zijn geprint op hoogwaardig backlit-doek. Dit doek wordt speciaal voor deze verlichte toepassing gebruikt. Door de kleuren in de print uit te lichten ontstaat extra kracht en wordt de boodschap nog beter overgebracht.

Wij adviseren om een spandoek al in het frame te drukken als het frame nog niet opgehangen is. Indien je een dubbelzijdig frame wilt gebruiken, span je de doeken in het frame aan beide zijden.

Er is keuze uit een aantal standaard formaten, maar ook maatwerk is mogelijk.

De doeken voor onze frames zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

Wil je meer weten over ons LEDframe of een textielframe bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag of de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen