Home > fotowanden > textieldoek in frame

Textieldoek in frame

Met onze textielframes bieden wij jou de mogelijkheid om een mooie foto of bedrijfsafbeelding tegen een wand te plaatsen. Dit bestaat uit een aluminium frame met een textieldoek. De textielframes zijn zowel binnen het bedrijfsleven als in de privé sfeer te gebruiken.

De voordelen van onze textielframes:

  • Full colour print op het doek
  • De (pees)frames zijn in verschillende diktes verkrijgbaar
  • Doeken zijn eenvoudig en snel te wisselen door de peesranden

Onze specialisten geven graag advies over het drukken van de verschillende doeken en frames. Vul het contactformulier in voor advies op maat.

 

Offerte aanvragen

De bevestiging van textieldoeken in een peesframe

De peesframes waar een spandoek in wordt gespannen zijn gemaakt van aluminium. Deze peesframes zijn in verschillende diktes verkrijgbaar: 15 mm, 19 mm, 27 mm en 44 mm. Je kunt zelf bepalen welke dikte je wilt gebruiken om zo de look te creëren die jij in je hoofd hebt. Een dunner frame zorgt voor een strakke uitstraling. Als je op zoek bent naar een robuustere look, dan kun je kiezen voor een dikker frame. De frames zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De spandoeken worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretch textiel en kunnen volledig full colour geprint worden. De doeken worden voorzien van peesranden die eenvoudig in het peesframe te drukken zijn, hierdoor komt het doek super stak in het textielframe te zitten. De spandoeken zijn door deze techniek eenvoudig en snel te wisselen zonder dat u steeds een nieuw frame hoeft te bestellen.

Textielframes worden steeds populairder. Tegenwoordig kunnen we ook andere soorten textieldoeken maken voor dit systeem, zoals met een velours stof dat fluweelzacht aanvoelt.

Naast wandframes beschikken wij ook over een hangend model en een vrijstaand model. Frames met akoestische werking en LED verlichte frames zitten ook in ons assortiment.

Wil je meer weten over onze GStex textielframes? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte voor je.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen