Home > reclameborden > reclame zuilen

Reclame zuilen

Met een reclame zuil communiceer je de informatie van je bedrijf met zowel bestaande als potentiële klanten. Reclamezuilen zijn bijvoorbeeld te plaatsen bij de ingang van je bedrijf of op de parkeerplaats van een verzamelgebouw. Daarnaast kunnen de zuilen ook gebruikt worden als richtingaanwijzers op bijvoorbeeld een groot industrieterrein of bij een bedrijf met veel verschillende panden. Zo weten leveranciers en klanten precies welke kant zij op moeten om het juiste bedrijf of pand te vinden.

Reclame zuilen kunnen in veel verschillende soorten en maten geproduceerd worden. Je kunt kiezen uit verschillende standaard zuilen die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen. Maatwerk is daarnaast ook een optie.

Onze reclamezuilen worden met verschillende materialen vervaardigd. Het frame wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium. Echter is het ook mogelijk om het aluminium frame in elke gewenste RAL kleur te poedercoaten. De fronten van onze reclamezuilen worden gemaakt van composiet plaat of Dibond (ook wel alupanel of sandwichpaneel genoemd). Op deze frontplaten zal een sticker geplakt worden met de benodigde informatie voor jouw klanten en potentiële klanten. Het ontwerp van deze sticker zal volledig in de huisstijl van jouw bedrijf zijn zodat de reclamezuil goed past bij de rest van je reclame uitingen.

Wij bieden zowel onverlichte als verlichte reclamezuilen aan. Afhankelijk van de toepassing, jouw wensen en je budget zullen onze experts jou helpen om de juiste reclamezuil te kiezen.

Wij begeleiden desgewenst het hele traject. Van vergunning aanvraag naar ontwerp tot aan montage. Zo realiseren wij voor jou een perfect passende reclamezuil. Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen