Home > textielframes > hangende frames

Hangende frames

Ons hangende textielframe is ideaal om in een vrije ruimte op te hangen. Hangende textielframes kunnen bijvoorbeeld toegepast worden bij beurzen en presentaties, in showrooms of winkels. Omdat ons hangende frame wordt bevestigd aan het plafond is het een echte eyecatcher. We geven je graag advies omtrent het ophangen van de frames. We snappen dat dit spannend kan zijn!

Voordelen van onze hangende textielframes:

  • Dubbelzijdig te gebruiken
  • Bespaar ruimte, maar val wel op
  • Snel leverbaar
  • Te bedrukken met twee verschillende prints
  • Duurzaam in gebruik

We geven je graag advies omtrent het gebruik en het bevestigen van een hangend frame. Neem contact op met onze specialisten voor advies op maat via onderstaande button.

 

Offerte aanvragen

Hoe werkt een hangend textielframe?

Het hangende textielframe wordt gemaakt van 44 mm breed aluminium profiel. Dit zorgt voor een robuuste en industriële uitstraling. Daarnaast kenmerkt dit hangende frame zich door de unieke mogelijkheid van dubbelzijdige prints.

De spandoeken voor het frame kunnen eenvoudig worden ingehangen door het doek, dat voorzien is van peesranden, in het hangende peesframe te drukken. Indien je het hangende textielframe dubbelzijdig wilt gebruiken is het mogelijk om de doeken aan beide zijden in te spannen. Dit kunnen dus ook twee verschillende prints zijn. Wij adviseren om de doeken in te spannen als het frame nog niet opgehangen is.

Indien je bij dit hangende frame kiest voor een grote afmeting is er als extra versteviging een H profiel verkrijgbaar. Dit profiel zal er voor zorgen dat het hangende frame niet door zal buigen. Voor onze frames vanaf 2 kilo adviseren wij om het textielframe op te hangen met staalkabels.

De doeken voor onze hangende textielframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen. Bekijk ook onze andere textielframes, wij leveren onder andere vrijstaande frames en wandframes.

Wil je meer weten over het hangend frame, een frame bestellen of een offerte ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen