Home > textielframes > hangende frames

Hangende frames

Ons hangende GStex textielframe is ideaal om in een vrije ruimte op te hangen.
Hangende textielframes kunnen bijvoorbeeld toegepast worden bij beurzen en presentaties of in showrooms of winkels. Omdat het GStex hangende frame wordt bevestigd aan het plafond is het een echte eyecatcher.

Het hangende GStex frame wordt gemaakt van 44 mm breed aluminium profiel. Dit zorgt voor een robuuste en industriële uitstraling. Daarnaast kenmerkt dit hangende frame zich door de unieke mogelijkheid van dubbelzijdige prints.

De spandoeken voor het GStex frame kunnen eenvoudig worden ingehangen door het doek, dat voorzien is van peesranden, in het hangende peesframe te drukken. Indien je het hangende textielframe dubbelzijdig wilt gebruiken is het mogelijk om de doeken aan beide zijden in te spannen. Dit kunnen dus ook twee verschillende prints zijn. Wij adviseren om de doeken in te spannen als het frame nog niet opgehangen is.

Indien je bij dit hangende GStex frame kiest voor een grote afmeting is er als extra versteviging een H profiel verkrijgbaar. Dit profiel zal er voor zorgen dat het hangende frame niet door zal buigen. Voor GStex frames vanaf 2 kilo adviseren wij om het textielframe op te hangen met staalkabels.

De doeken voor onze hangende textielframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen. Bekijk ook onze andere textielframes, wij leveren onder andere vrijstaande frames en wandframes.

Wil je meer weten over het hangend GStex frame, een frame bestellen of een offerte ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen