Home > interieurfolie

Interieurfolie

Met duurzame en vlamvertragende interieurfolie of renovatiefolie geeft u uw interieur snel een nieuwe luxe uitstraling. Interieurfolie is toepasbaar op verschillende vlakke ondergronden zoals hout, RVS, MDF, Aluminium, Kunststof, Trespa en HPL. Daarmee is het mogelijk om een keuken, wand, (kantoor)meubilair, kozijnen of andere interieurelementen te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Ga voor een opvallend patroon of juist voor een kalme uitstraling. De folies hebben zelfs een realistische voelbare en zichtbare structuur, waardoor een houtlook voelt als hout, en zelfs een betonlook niet van echt te onderscheiden is. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste merken om altijd kwaliteit te bieden. Deze materialen een zeer lange levensduur, zijn goed aan te brengen en eventueel ook weer te verwijderen.

We bieden honderden verschillende interieur en renovatie folies aan, zoals houtlook, aluminium, beton, verschillende kleurrijke designs, marmer en zelfs een selectie die geschikt zijn voor buiten, zoals kozijnen of gevelbeplating. Onze stalenboeken kunt u bij ons komen bekijken. Loopt u hiervoor gerust binnen.

De folies zijn los af te nemen, maar uiterlijk staan onze monteurs voor u klaar om uw project uit te voeren. Neemt u contact op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen