Stel een vraag

Bel me terug
Categorieën

Klantgericht

Optimale service

Goede kwaliteit

100% tevredenheidsgarantie

Beurswand verlichting

Een mooie stand met een geweldige beurswand, balie en toch ontbreekt er iets. Kun jij je vinger er niet op leggen, wij kunnen dat wel. Een beursstand is niet af zonder passende verlichting. Veel locaties maken gebruik van kille en vooral hoog geplaatste verlichting. Hierdoor is het moeilijk jouw stand mooi te verlichten en je boodschap goed te laten opvallen. Door gebruik te maken van onze speciale beurswand verlichting maak je jouw beursstand of presentatie helemaal af en zet je jezelf in de spotlights.

Onze beurswand verlichting is speciaal gemaakt voor ons GSTex systeem en toepasbaar op alle modellen beurswanden en beurswand specials. Wij hebben gekozen voor halogeen en led verlichting. De keuze is afhankelijk van jouw wensen en welke je er het mooiste uit vind zien. Bekijk nu onze beurswand verlichting en maak jou beursstand helemaal af.

Terug naar beursmaterialen

Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.