Home > gevelreclame > reclame zuilen

Reclamezuilen

Een reclamezuil bied je de optie om te communiceren met zowel bestaande als potentiële klanten. Reclamezuilen zijn bijvoorbeeld te plaatsen bij de ingang van je bedrijf of op de parkeerplaats van een verzamelgebouw. Daarnaast kunnen de reclamezuilen ook gebruikt worden als richtingaanwijzers op bijvoorbeeld een groot industrieterrein of bij een bedrijf met veel verschillende panden. Een reclamezuil dient zo verschillende doelen.

De voordelen van onze reclamezuilen:

  • Leverbaar in verschillende materialen
  • Kies voor reclamezuilen met of zonder verlichting
  • Snel leverbaar
  • Zowel voor binnen als buiten gebruik

Wil je graag advies over het design en plaatsing van een reclamezuil? Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies via onderstaande knop. Zij denken graag met je mee over het gebruik van een reclamezuil.

 

Offerte aanvragen

Reclamezuilen voor binnen en buiten

Reclamezuilen kunnen in veel verschillende soorten en maten geproduceerd worden. Je kunt kiezen uit verschillende standaard reclame zuilen die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen. Maatwerk is daarnaast ook een optie bij ons. Onze specialisten denken graag met je mee.

Onze reclamezuilen worden met verschillende materialen geproduceerd. Het frame wordt standaard geleverd in geanodiseerd aluminium. Echter is het ook mogelijk om het aluminium frame in elke gewenste RAL kleur te poeder coaten. De fronten van onze reclamezuilen worden gemaakt van composiet plaat of dibond (ook wel alupanel genoemd). Op deze frontplaten zal een sticker geplakt worden met de benodigde informatie voor jouw klanten en potentiële klanten. Het ontwerp van deze sticker zal volledig in de huisstijl van jouw bedrijf zijn zodat de reclamezuil goed past bij de rest van je reclame uitingen.

Wij bieden zowel onverlichte als verlichte reclamezuilen aan. Afhankelijk van de toepassing, jouw wensen en je budget zullen onze experts jou helpen om de juiste reclamezuil te kiezen.

Wij realiseren voor jou een perfect passende reclamezuil. Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen