Home > raamfolies > etchedglass

Etchedglass

Om inkijk te verminderen kunnen ramen en glaswanden voorzien worden van etched glass. Deze folie wordt ook wel melkglasfolie of zandstraalfolie genoemd. Met deze transparante anti inkijk folie blijft het licht in de ruimte (circa 95% lichtdoorlatendheid) maar creëer je wel privacy. De folie is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld behandelruimtes, kantoorpanden en badkamers.

Etchedglass kunnen wij als volvlakken leveren. Met de etched glass volvlakken kun je ruimtes eenvoudig helemaal dicht plakken om zo de privacy in de ruimte te vergroten.
Daarnaast kunnen wij etchedglass in iedere gewenste vorm snijden. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld logo’s of patronen uitsnijden die op een speelse manier bij zullen dragen aan het interieur en tegelijk privacy zullen creëren.

Wij bieden ook etched glass met een full-color foto aan. Hiermee kun je sfeervolle foto-glaswanden creëren die er voor zorgen dat het interieur niet alleen bestaat uit grijze glaswanden. Wij maken de full-color edged glass door rechtstreeks op de folie te printen. De bedrukte folie is vervolgens eenvoudig op bijvoorbeeld het glas van een vergaderruimte te monteren. Passanten zien na het aanbrengen van de folie een speelse print of mooie afbeelding, het is voor hen echter niet mogelijk om de ruimte in te kijken. De fotoprint is aan één kant van het glas duidelijk zichtbaar, de andere kant is doffer van kleur.

Zoals hierboven kunt lezen zijn er een aantal verschillende opties op het gebied van etchedglass. Deze opties zijn allen goed te combineren met eventuele raambelettering.

Heb jij een goed idee en wil je weten wat jouw opties zijn? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een passend voorstel bij jouw wensen.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen