Raamfolies

Raamfolies

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kwaliteit folies waarmee wij jouw wensen kunnen vertalen naar een decoratief, functioneel of een gecombineerd ontwerp.

Grote raampartijen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit huizen en moderne kantoor- en bedrijfsgebouwen. Daarnaast komen glaswanden ook steeds meer voor binnenin panden, denk hierbij aan vergaderruimtes en wachtkamers. Door onze producten te combineren kun je in en om je bedrijfspand unieke blikvangers creëren die tegelijkertijd ook de privacy van jezelf en je werknemers waarborgt. Wij bieden onder andere etched glass folie, one way vision folie, transparante raamfolie en raambelettering aan. Met ons ruime assortiment kunnen wij jou altijd helpen om jouw wensen te vervullen.

Naast bovengenoemde producten beschikken wij ook over functionele zonwerende raamfolies. Binnen deze categorie vallen onze warmtewerende en uv-werende raamfolies.
Deze folies zullen er voor zorgen dat warmte beter buiten blijft en dat ultraviolette straling tegengehouden zal worden.

Mocht je meer informatie nodig hebben over onze raamfolies. Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Direct mailen

Direct bellen