Home > vlaggen > beachflag

Beachflag

Door de strakke vormgeving zijn beachflags stijlvol en elegant. Daarnaast zorgen de vlaggen voor een opvallende manier van presenteren, hierdoor worden ze steeds populairder. Beachvlaggen hebben veel voordelen in gebruik, zo zijn ze licht van gewicht, eenvoudig te verplaatsen en zijn ze erg breed toepasbaar. Alle beachvlaggen in ons uitgebreide assortiment kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Onze beachflags zijn er in verschillende vormen en maten, hierdoor kun je eindeloos combineren om jouw eyecatcher te creëren. De maten zijn afgestemd op de vormgeving en het gebruik. Zo zien wij de kleine beach vlaggen veelal binnen of op evenementen gebruikt worden terwijl de grotere veelal gebruikt worden op parkeerplaatsen of op het strand.

Wij hebben 2 type masten in ons assortiment, de voorgebogen mast van 100% aluminium en een flexibele mast bestaande uit aluminium gecombineerd met staal of glasvezel. De keuze van de mast is afhankelijk van de toepassing. Wij adviseren je graag zodat je passend voor jouw situatie de beste keuze maakt.

Onze accessoires en voeten zijn met beide masten te combineren waardoor je alles helemaal kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen. De ontwerp templates zijn direct te downloaden onder het product waardoor je direct aan de slag kunt. De levertijd van een beach flag is 5-7 werkdagen. Al onze beachvlaggen worden geleverd in een mooie canvas schoudertas voor bescherming en transport.

Ontwerp en bestel direct je beachvlag of neem contact op voor een passend aanbod. Ook kunnen wij je helpen met het ontwerp van je vlag en zijn wij er om al je vragen te beantwoorden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen