Home > beursmaterialen > truss beursstand

Trussen

Naast onze beurswanden bieden wij ook truss-systemen aan. Met onze truss-systemen is het mogelijk om een unieke stand te creëren die voldoet aan de vormgeving die jij in gedachten hebt. Het gebruik van onze truss systemen zorgt ervoor dat je ook enorm flexibel bent in het gerbuik van doeken, verlichting en andere accessoires die je aan de trussen kan bevestigen.

De voordelen van onze truss systemen:

  • Stevig materiaal, maar licht van gewicht
  • Makkelijk inklapbaar
  • Flexibel te gebruiken in iedere ruimte
  • Geleverd met alle benodigde verbindingsstukken

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze beurswanden. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Trussen op de beurs

Met trussen ben je ten opzichte van beurswanden veel vrijer. Een beurswand bestaat uit een standaard frame en een doek met optioneel ook LED verlichting. Ons truss systeem biedt veel meer verschillende bouwmogelijkheden. Daarnaast kun je in de trussen ook doeken, verlichting en andere accessoires plaatsen. Een ander bijkomend voordeel is dat de trussen inklapbaar zijn en hierdoor eenvoudig aan te passen zijn voor iedere situatie. Ook zijn de trussen eenvoudig uit te breiden en zijn onderdelen vervangbaar.

Onze trussen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen zoals staal, aluminium en kunststof. De trussen zijn door een combinatie van deze materialen erg sterk en ook nog eens licht van gewicht. De trussen zijn leverbaar in de kleur zwart en wit. De kleuren worden middels poedercoating aangebracht op het staal en aluminium.

Wanneer je een truss systeem besteld bij ons, zal deze geleverd worden met verbindingsstukken, hoekstukken en voetplaten. Met deze volledige set staat jouw stand in no time klaar op iedere beurs die jij bezoekt. Als de beurs afgelopen is kun je de trussen inklappen en opbergen in een koffer of doos. Hierdoor nemen de trussen weinig ruimte in en zijn ze goed op te vervoeren en op te bergen.

Naast de trussen bieden wij ook alle accesoires zoals doeken, verlichting, transportkoffers en extra losse onderdelen aan. Mocht je meer willen weten over ons truss systeem, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder om jouw ideale stand te creëren.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen