Home > raamfolies > transparante raamfolie

Transparante raamfolie

Op onze transparante raamfolie kunnen wij het logo van jouw bedrijf of foto’s van jouw diensten of producten printen. De prints op de folie zullen perfect helder weergegeven worden wanneer deze binnen of buiten op ruiten of glazen deuren geplakt zijn.

Transparante stickerfolie kan normaal gesproken wazig zijn wanneer je er doorheen wilt kijken zodra het op glas geplakt is. Dit is met onze transparante raamfolie niet het geval, de delen waar geen inkt op geprint zal worden zijn glashelder. Wanneer je een ontwerp print met veel doorkijk mogelijkheden, dan zal deze perfect uit de verf komen aangezien de doorkijk delen dus echt extreem helder zullen zijn.

Het is mogelijk om transparante stickers contour te snijden, we snijden dan om de geprinte afbeeldingen of logo’s heen waardoor je losse stickers krijgt. Echter is het creëren van losse stickers uit dit materiaal niet noodzakelijk. De delen waarop niet geprint wordt zijn glashelder, het doorzicht blijft dus hetzelfde ongeacht of er folie op het glas geplakt zit of niet. De transparante print kan dus in één stuk geprint worden zonder contour te snijden. Dit maakt het appliceren van de uiteindelijk print op de ruit een stuk eenvoudiger.

Deze folie is zowel binnen als buiten toe te passen. Zo kun je bijvoorbeeld op de ruiten bij de ingang van je bedrijf stickers plakken als aanvulling op je gevelreclame. Daarnaast kun je binnen in je bedrijf op een speelse manier privacy creëren door op glaswanden van vergaderruimtes stickers te plakken. Deze transparante stickers in combinatie met etchedglass zullen zorgen voor een unieke look in jouw pand.

Mocht je meer informatie willen over dit materiaal en de toepassing hiervan. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met het uitwerken van jouw ideeën en een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen