Home > gevelreclame > spandoeken en frames

Spandoek met frame

Je ziet ze regelmatig op gebouwen en gevels. Spandoeken in een frame met daarop een boodschap van een bedrijf. Denk aan een naamsverandering, rebranding, actie of aanbieding. Het is de ideale plek om goed op te vallen en het biedt de optie om regelmatig te wisselen met de boodschap van jouw bedrijf. Als je de reclame op jouw bedrijfsgevel vaak wilt wisselen dan zijn spandoeken in frames de ideale reclame uiting voor jou. Wij bieden spandoeken geprint op verschillende materiaalsoorten aan. Uiteraard bieden wij ook de frames aan voor spandoeken om deze goed te bevestigen tegen weer en wind.

De voordelen van onze spandoeken:

  • Duurzaam in gebruik
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Op maat geleverd en full colour gedrukt
  • Keuze uit verschillende soorten frames

Wil je graag advies over het type spandoek en frame wat bij jou past?  Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies via onderstaande knop. Zij denken graag met je mee over het gebruik van een spandoeken.

 

 

Offerte aanvragen

Welk type spandoek past het beste?

Een van de meest gekozen toepassingen voor buiten is een geveldoek of een muurdoek in een steigerbuizen frame. Met ons assortiment, in zowel aluminium als stalen buizen en koppelingen, kun je ieder gewenst formaat frame bouwen. Hoe groter de diameter van de steigerbuis is hoe robuuster de look hiervan zal zijn. Doordat de spandoeken met speciale stormvaste elastieken in het buizenframe gehangen worden heb je een mooie strakke presentatie. Omdat wij veiligheid belangrijk vinden werken wij alleen met steigerbuizen en koppelingen van hoogwaardige kwaliteit en zijn al onze buizen en koppelingen TUV gecertificeerd. TUV is een Europese instantie die producten certificeert op veiligheid.

Naast het steigerbuizen frame bieden wij ook het blindframe aan. Dit is een frame dat als het ware achter het spandoek zit. Dit frame is dus niet zichtbaar vanaf de voorkant. Door middel van RVS spanveren zal het spandoek vanaf de achterkant gespannen worden. Omdat het frame zich dus achter het spandoek zal bevinden zal het spandoek uiteindelijk 15 cm van de muur af komen.

Beide frames hoeven slechts eenmalige gemonteerd te worden op de gevel. De spandoeken die in het frame worden gespannen hebben een gunstige prijs en zijn relatief eenvoudig te wisselen. De kosten voor je wisselende reclame uiting blijven hierdoor beperkt. Je kunt dus zo vaak als je wilt er een nieuw doek inspannen. Zo zou je bijvoorbeeld ieder seizoen een ander spandoek in het frame kunnen spannen.

De spandoeken kunnen in verschillende materialen geleverd worden. Afhankelijk van de toepassing en de gewenste levensduur zullen wij je helpen bij het kiezen van het juiste materiaal. Er kan gekozen worden uit bisonyl of mesh doek. Bisonyl, ook wel frontlit doek genoemd, is eigenlijk hetzelfde als mesh doek. Het enige verschil tussen deze twee is dat mesh doek voorzien is van kleine gaatjes. Door de gaatjes is mesh doek gedeeltelijk wind doorlatend.

Door de ruime keuze in materialen voor zowel de frames als de doeken is het mogelijk om een compleet eigen uitstraling te creëren die zo veel mogelijk overeenkomt met de huisstijl van jouw bedrijf. Ook beschikken wij over een montageservice die jouw frame met spandoek kan monteren. Indien je de montage zelf wil doen geven wij graag advies. Een doek wisselen behoort ook tot onze montageservice.

Wil je weten welke oplossing het beste past bij jouw wensen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen