Home > bewegwijzering > reclame zuilen

Reclame zuilen

Met een reclame zuil communiceer je informatie van je bedrijf met zowel bestaande als nieuwe klanten. Reclamezuilen zijn bijvoorbeeld te plaatsen bij de ingang van je bedrijf of op de parkeerplaats van een verzamelgebouw. Daarnaast kunnen de zuilen ook gebruikt worden als wegwijzer op bijvoorbeeld een industrieterrein of bij een bedrijfsverzamelgebouw. Zo weten bezoekers precies welke kant zij op moeten om hun bestemming te vinden.

Reclame zuilen kunnen in veel verschillende soorten en maten geproduceerd worden. Je kunt kiezen uit verschillende standaard zuilen die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen. Maatwerk is daarnaast ook een optie.

Onze reclamezuilen worden met verschillende materialen vervaardigd. Het frame wordt geleverd in geanodiseerd aluminium. Ook is het ook mogelijk om het frame in elke gewenste RAL kleur te poedercoaten. De fronten van onze reclamezuilen worden gemaakt van composiet plaat of Dibond. Op deze platen zal een full-color print geplakt worden met de benodigde informatie voor jouw klanten en potentiële klanten.

Wij bieden zowel onverlichte als verlichte reclamezuilen aan. Afhankelijk van de toepassing, jouw wensen en budget zullen onze experts jou helpen om de juiste reclamezuil te kiezen.

Wij begeleiden desgewenst het hele traject. Van ontwerp tot aan de montage. Zo realiseren wij voor jou een perfect passende reclamezuil. Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen