Home > reclameborden > sponsorborden

Sponsorborden

Elke sportclub of vereniging heeft ze nodig, sponsoren! Natuurlijk wil je sponsoren de mogelijkheid bieden om zich aan de leden van de club of vereniging kenbaar te maken. Dit kan door middel van onder andere een sponsorbord.

Sponsorborden dragen bij aan een overzichtelijke look en feel in het clubhuis of langs het veld. Sponsorborden zijn er in vele soorten en maten en wisselen regelmatig van plek. Wij kunnen jou hierbij helpen.

Sponsorborden worden gemaakt van Dibond, dit materiaal wordt ook wel alupanel genoemd. De borden worden vervolgens beplakt met een full color print.

Wij bieden de mogelijkheid de sponsorborden te beheren voor je. Dat betekend dat de nieuwe sponsor zich meld bij ons en wij samen met de sponsor het ontwerp maken. Zodra het ontwerp goedgekeurd is produceren en plaatsen wij het bord. Neem gerust contact op voor meer informatie over sponsorborden en de mogelijkheden hiervan.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen