Home > raamfolies > one way vision folie

One way vision folie

Het woord one way vision zegt het eigenlijk al. Een folie waar je maar vanuit één kant doorheen kunt kijken. Deze folie zorgt ervoor dat je wel naar buiten kunt kijken. Deze folie is geperforeerd, door de kleine gaatjes is het mogelijk om overdag van binnen naar buiten te kijken maar niet van buiten naar binnen te kijken. Let wel op, als het buiten donkerder is dan binnen dan werkt dit andersom.

Deze folie wordt veel gebruikt voor kantoren en voor promotionele doeleinden op voertuigen. Bij kantoren langs bijvoorbeeld drukke straten kan dit een goede oplossing zijn. Werknemers kunnen wel naar buiten kijken maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Dit is voor werknemers een stuk fijner werken. Daarnaast wordt deze folie ook veel gebruikt op voertuigen. Denk bijvoorbeeld aan spelersbussen van grote voetbalclubs. De one way vision folie is aangebracht op het glas van de bus. De spelers kunnen naar buiten kijken maar de supporters niet naar binnen. Of het nou gaat om kantoormedewerkers of sterspelers uit een voetbalelftal, door deze folie toe te passen creëer je privacy voor werknemers.

Wij kunnen full-color prints op dit materiaal drukken, alle mogelijke afbeeldingen, patronen of logo’s zijn te printen op dit materiaal. Naast het bieden van privacy zorgt de geprinte one way vision folie ook direct voor visuele aankleding van je pand of voertuig.

Heb je vragen over ons one way vision materiaal? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je graag meer informatie en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen