Home > vlaggen > kioskvlag

Kioskvlag

Kioskvlaggen worden ook wel driehoek vlaggen of ijscovlaggen genoemd. Deze vlag zie je veelal bij een strandkiosk of ijscokarren. De herkenbare driehoekige vorm is typerend voor deze vlag. Uiteraard kan deze vlag op meer plekken toepasbaar zijn.

Onze kioskvlaggen zijn verkrijgbaar in drie formaten: 68x68x136 cm, 75x75x150 cm, 50x100x150 cm.

De kiosk vlaggen worden gedrukt op zowel vlaggendoek als Blackout PVC. Ons vlaggendoek is 115 grams en B1 gecertificeerd (brandwerend). Dit doek wordt full colour bedrukt en heeft een doordruk van ongeveer 95%. Daarnaast heeft dit vlaggendoek een licht glanzende uitstaling.

Een andere optie is Blockout. Dit is een stevig PVC materiaal waarbij het mogelijk is om op twee kanten een verschillend ontwerpt te drukken. Ook dit materiaal is B1 gecertificeerd (brandwerend). Wanneer je kiest voor dit materiaal adviseren wij om de vlag ’s avonds en wanneer er een veel wind staat (windkracht 6) te verwijderen. Dit voorkomt dat de inkt van de print breekt. De vlag mag dan ook niet opgevouwen opgeborgen worden.

Een kioskvlag kan eenvoudig aan een stok gehangen worden. Wij leveren onze kioskvlaggen zonder stok en houder. Echter zijn deze wel bij ons te bestellen.

Voor meer informatie of een passende offerte kun je altijd contact opnemen met ons. Wij helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen