Home > fotowanden > glaswanden

Glaswanden

Tegenwoordig zijn veel kantoren voorzien van glaswanden, maar om de inkijk te beperken worden deze veelal voorzien van etched glass folie. Deze folie wordt ook wel melkglasfolie of zandstraalfolie genoemd. Met deze transparante folie blijft het licht in de ruimte (circa 95% licht doorlatendheid) maar creëer je wel privacy omdat de folie volledig anti inkijk is. Dit maakt de folie uitstekend geschikt voor het behandelruimtes, kantoorpanden en badkamers.

De voordelen van onze glaswanden:

  • Full colour print
  • Ruimtes blijven goed voorzien van licht
  • Creëer privacy in ruimtes

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze glaswanden. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

De nieuwe techniek van een glaswand

Met de etched glass techniek kunnen we niet alleen een wand mat maken en inkijk beperken. Zo kunnen we met edged glass bijvoorbeeld ook een glaswand voorzien van decoratieve prints. Zelfs de wand helemaal dicht plakken om zo de privacy in de ruimte te vergroten behoort tot de eindeloze opties.

Etched glass met een fotoprint realiseert een mooie sfeerwand met behoud van licht in de ruimte. De fotoprint is dan aan één kant van de ruimte duidelijk zichtbaar, de andere is doffer van kleur. Hierdoor realiseer je bijvoorbeeld in een vergaderruimte voldoende privacy en passanten zien toch een speelse print in plaats van een saai grijze glaswand. Deze techniek wordt veelal toegepast op vergaderruimtes en kantoren maar kan veel breder toegepast worden.

Om een foto op glas te realiseren gebruiken wij speciale folies waarop wij de foto full colour printen en daarna monteren op de glazen wand. Dit is een transparante print zodat deze dubbelzijdig zichtbaar is. Zo realiseer je een unieke uitstraling, kun je indirect reclame maken, medewerkers inspireren of voorbijgangers kennis laten maken met jouw diensten of producten.

Transparante print of foto glaswand is niet alleen binnen toepasbaar, ook in etalages of op buitenramen kun je gebruik maken van deze techniek. Wij plakken de folie dan bij voorkeur aan de binnenkant.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de opties om extra de aandacht te trekken van voorbijgangers. Dit kan door middel van snijvinyl. Wij printen en snijden dan logo’s of teksten die wij op de ramen monteren. Deze manier is effectief en zorgt voor een grote zichtbaarheid en herkenbaarheid.

Ook is one way vision een veel gebruikte techniek. Deze folie heeft kleine gaatjes waardoor het mogelijk is om van binnen wel naar buiten te kijken, maar andersom slechts zeer beperkt. Dit wordt veel gebruikt voor promotionele doeleinden op voertuigen of kantoren op de begane grond. Dit effect werkt andersom als het buiten donkerder is dan binnen.

Zoals hierboven te lezen is zijn de mogelijkheden op glas eindeloos. Heb jij een idee en wil je weten wat de opties zijn? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een voorstel passend bij jouw wensen, de ruimte en het pand.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen