Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Glaswanden

   Glaswanden

   Tegenwoordig zijn veel kantoren voorzien van glaswanden, maar om de inkijk te beperken worden deze veelal voorzien van edged glass folie. Hierbij blijft het licht in de ruimte maar beperk je de inkijk Echter met de nieuwe technieken betekend dit dat we niet alleen de wand mat kunnen maken en inkijk kunnen beperken, maar ook kunnen we de glaswand voorzien van decoratieve transparante prints. Zelfs de wand helemaal dicht plakken om zo de privacy in de ruimte te vergroten behoort tot de eindeloze opties.

   Glaswanden met foto print zijn realiseerbaar met verschillende technieken zoals edged glass, transparante prints en snijfolies.

   Edged glas met een fotoprint realiseert beperktere inkijk met behoud van licht in de ruimte. De fotoprint is dan aan een kant van de ruimte zichtbaar. Hierdoor realiseer je bijvoorbeeld in een vergaderruimte voldoende privacy en passanten zien toch een speelse print in plaats van een saai grijze glaswand. Deze techniek wordt veelal toegepast op vergaderruimtes en kantoren. Maar kan veel breder toegepast worden.

   Om een foto op glas te realiseren gebruiken wij speciale folies waarop wij de foto full colour printen en daarna monteren wij deze op de glaswand. Dit is een transparante print zodat deze dubbelzijdig zichtbaar is. Zo realiseer je een unieke uitstraling en indirect kun je reclame maken, medewerkers inspireren of voorbijgangers kennis laten maken met jou diensten of producten.

   Niet alleen intern is transparante print of foto glaswand toepasbaar, maar ook in etalages of op buitenramen kun je gebruik maken van deze techniek. Wij plakken de folie dan bij voorkeur aan de binnenkant.

   Daarnaast kun je ook gebruik maken van de opties om extra de aandacht te trekken van voorbijgangers. Dit kan door middel van snijfolie. Wij printen en snijden dan logo’s of teksten die wij op de ramen monteren. Deze manier is effectief en zorgt voor een grote zichtbaarheid en herkenbaarheid.

   Zoals je ziet zijn ook de mogelijkheden op glas eindeloos. Heb jij een idee en wil je weten wat de opties zijn, wij maken graag een voorstel passend bij jouw wensen, de ruimte en het pand.

   Offerte aanvragen

   Extra informatie op aanvraag

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.