Home > fotowanden > fotopanelen

Fotopanelen

Fotopanelen is een brede omschrijving voor panelen waarop een foto rechtstreeks is geprint of door middel van een sticker is bevestigd. Een fotopaneel bestaat standaard uit een lichtgewicht paneel dat eenvoudig op de muur bevestigd kan worden. Bijvoorbeeld aluminium, kunststof of schuimplaat. Uiteraard zijn allerlei andere materialen ook mogelijk, passend bij uw wensen. Een fotopaneel zorgt voor een moderne uitstraling en kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

De voordelen van onze fotopanelen:

  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Te drukken op verschillende materialen
  • Duurzaam in gebruik
  • Full colour print van hoge kwaliteit

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze fotopanelen. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Fotopanelen op verschillende materialen

Wij leveren fotopanelen op verschillende materialen. Je kunt hierbij denken aan aluminium voor een stoere uitstraling, afhankelijk van je keuze zie je de aluminium structuur terug. Een van de populaire en bekende materialen is Dibond, ook wel sandwichpaneel genoemd. Dit is leverbaar in verschillende diktes en multifunctioneel inzetbaar. Maar ook printen wij op geschuimd pvc, glashelder perspex, acrylaat platen in verschillende kleuren, hout en RVS. Zoals je kunt lezen, de opties zijn eindeloos.

Nieuw in ons assortiment zijn geprinte whiteboards. Iedereen kent ze wel, ideaal voor tijdens vergaderingen, planningen etcetera. Maar wat is er nou idealer dan alvast de standaard items op het whiteboard te hebben staan en alleen de variabelen nog in te hoeven vullen. Wij printen de gewenste standaard op het whiteboard en vervolgens voorzien wij het whiteboard van speciaal laminaat. Hierna kunnen de variabelen eenvoudig en snel ingevuld worden.

Door gebruik van verschillende materialen, toepassingen en technieken kunnen foto panelen multifunctioneel ingezet worden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor een expositie of als vaste presentatie op kantoor. De keuze van materiaal en techniek bepaalt de uitstraling van het fotopaneel en zorgt ervoor dat jouw foto of uiting perfect tot zijn recht komt.

Fotopanelen kunnen rechtstreeks op de muur bevestigd worden of door middel van afstandhouders. Afhankelijk van het doel kies je de juiste optie voor de bevestiging. Wanneer je gebruik maakt van afstandhouders heb je de mogelijkheid om een indirecte verlichting te realiseren om zo een unieke uitstraling te creëren die helemaal af is.

Wil je meer advies en info over fotopanelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen