Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Fotopanelen Fotopanelen

   Fotopanelen

   Fotopanelen is een brede omschrijving voor panelen waarop een foto rechtstreeks is geprint of door middel van een sticker is bevestigd. Een fotopaneel bestaat uit een lichtgewicht paneel dat eenvoudig op de muur bevestigd kan worden. Een fotopaneel zorgt voor een moderne uitstraling en is zowel binnen als buiten te gebruiken.

   Wij leveren fotopanelen op verschillende materialen. Je kunt hierbij denken aan aluminium voor een stoere uitstraling, afhankelijk van je keuze zie je de aluminium structuur terug. Een van de populaire en bekende materialen is Dibond, ook wel sandwichpanel genoemd, dit is leverbaar in verschillende diktes en multifunctioneel inzetbaar. Maar ook printen wij op geschuimd pvc, glashelder perspex, acrylaat platen in verschillende kleuren, hout en RVS. Zoals je ziet zijn de opties eindeloos.

   Nieuw in ons assortiment zijn geprinte whiteboard. Iedereen kent ze wel de whiteboard ideaal voor tijdens vergaderingen, planningen etc. Maar wat is er nou idealer dan alvast de standaard items op het whiteboard te hebben staan en alleen de variabelen in te vullen. Wij printen een foto van jou standaard op het whiteboard. Voorzien van speciaal laminaat kun jij zo eenvoudig en snel de variabelen invullen.

   Door gebruik van verschillende materialen, toepassingen en technieken kunnen fotopanelen multifunctioneel ingezet worden. Je kunt ze gebruiken voor een expositie of als toelichting in een fabriek over wat er gebeurt maar ook als vaste presentatie op kantoor. De keuze van materiaal en techniek bepaald de uitstraling van het foto paneel en zorgt ervoor dat jou foto of uiting perfect tot zijn recht komt.

   Fotopanelen kunnen rechtstreeks op de muur bevestigd worden of door middel van afstandhouders. Afhankelijk van het doel kies je de manier die past bij jou doelstelling. Wanneer je gebruikt maakt van afstandhouders heb je de mogelijkheid om een indirecte verlichting te realiseren om zo een unieke uitstraling te creëren die helemaal af is.

   Fotopanelen kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden en zijn daardoor ook geschikt voor evenementen, presentaties en buiten exposities.

   Wil je meer advies en info over fotopanelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

   Offerte aanvragen

   Extra informatie op aanvraag

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.