Home > raamfolies > zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie zal er voor zorgen dat warmte beter buiten blijft en dat ultraviolette straling voor 99% tegengehouden zal worden. Er zijn in deze categorie twee verschillende raamfolies te verkrijgen bij ons.

Warmtewerende raamfolie
Tegenwoordig worden panden en huizen steeds meer voorzien van glas, de oppervlaktes worden hierbij ook steeds groter. Warmte vanaf de zon komt snel door glas heen waardoor ruimtes in een gebouw snel opwarmen. Met onze warmtewerende folie kan dit voorkomen worden.

Onze warmtewerende folie stoot zonnestralen af waardoor deze niet naar binnen kunnen schijnen. Door de preventieve werking van onze folie zal het binnen minder snel opwarmen. Dit zal resulteren in een lagere rekening van de energiekosten aangezien de airconditioner niet meer (zo hard) zal hoeven koelen. Niet alleen in de zomer zal de folie een isolerende werking hebben. In de winter zal, door het aanbrengen van de folie op glas, de warme lucht langer binnen blijven. Dit zal er voor zorgen dat er minder gestookt hoeft te worden. Onze warmtewerende folie heeft dus een erg energiebesparende werking.

Daarnaast zal de warmte werende folie uv-straling reduceren. Het daglicht zal grotendeels zonder uv-straling doorgelaten worden. De uv-straling zal uit het zonlicht gefilterd worden waardoor verkleuring van spullen in de ruimte voorkomen zal worden.

Naast de energiebesparende werking en de uv reductie heeft de folie ook nog eens een esthetische spiegel look. Door het aanbrengen van de folie zal een pand vanaf buiten getransformeerd worden en er moderner uit komen te zien. De warmtewerende folie zal tegelijk ook voor privacy zorgen aangezien er door de spiegel look moeilijker naar binnen gekeken kan worden.

Uv-werende raamfolie
Onze uv-werende folie is voorzien van een doorzichtige lijmlaag waardoor het zicht volledig behouden blijft. Wanneer de uv-werende folie op een raam geplakt zit is het bijna niet te zien dat deze erop zit.

Onze uv-werende folie wordt veel gebruikt bij etalages, musea, kantoren en huizen om verkleuren van spullen tot een minimum te beperken. Zonder deze folie is de kans aanwezig dat spullen in een ruimte, waar zon de hele dag op staat te schijnen, zullen verkleuren.
Mocht je hier last van hebben, dan is dit de ideale oplossing voor jou!

Mocht je meer informatie willen over onze zonwerende folies en de toepassing hiervan. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag door middel van advies en een passende offerte.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen