Home > fotowanden > akoestische wanden en panelen

Akoestische scheidingswand

Wanneer geluidsreflectie in een ruimte plaatsvindt zal galm en echo ontstaan. Dit gebeurd als geluid via de muur, het plafond of de vloer wordt teruggekaatst. Onze akoestische wanden en akoestische panelen zullen het geluid absorberen, het geluid zal hierdoor gereduceerd worden. Een aangename akoestische omgeving draagt bij aan de beleving van klanten in de winkel, aan het welzijn van medewerkers op kantoor of in een callcenter.

De voordelen van onze akoestische wanden:

  • Zowel te bevestigen op wand en plafond
  • Full colour print
  • Duurzaam in gebruik
  • Gemakkelijk te bevestigen

Benieuwd of onze akoestische wanden of panelen geschikt zijn voor jouw ruimte? Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies!

Offerte aanvragen

Het gebruik van akoestische panelen en scheidingswanden.

Wij produceren akoestische fotopanelen en akoestische scheidingswanden. Deze producten worden op maat gemaakt en zijn daarom passend voor elke toepassing. Daarnaast bieden wij ook complete textiel frame fotowanden met licht akoestische werking aan. Alle akoestische wanden en (scheidings-)panelen kunnen voorzien worden van een afbeelding (full colour print). Denk hierbij aan een mooie zelfgemaakte foto of een inspirerende quote in combinatie met de huisstijl van jouw bedrijf. Op deze manier dragen de producten bij aan een gepersonaliseerde omgeving.

Onze akoestische wanden en panelen bevatten katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze katoenvezels zorgen er voor dat het geluid te allen tijde goed geabsorbeerd zal worden, en is ook nog eens milieuvriendelijk.

Akoestische panelen kunnen op zowel wanden als plafonds bevestigd worden. Ook is het verstandig, indien mogelijk, om een akoestisch paneel dicht bij de geluidsbron te plaatsen. Zo zal de demping het beste werken.

Wil je meer weten over onze akoestische wanden of panelen? Of wil je een offerte op maat ontvangen voor een akoestische wand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen