Home > reclameborden > bouwborden

Bouwborden

Wie kent ze niet, de borden van aannemers, schilders en overige ambachtslieden. Jij als specialist wilt tussen al deze borden opvallen en laten zien dat je meewerkt aan het project. Maar hoe val je nu op en hoe zorg je ervoor dat jouw bouwbord eruit springt? Daar komen wij in zicht. Wij zijn specialist in het ontwerpen, vervaardigen en desgewenst monteren van reclameborden voor in de bouw. Deze reclameborden worden ook wel bouwborden genoemd.

Projectborden worden vaak op afzethekken, bouwhekken of in de grond geplaatst op de bouwlocatie. Dit betekent dat een projectbord aan een aantal punten moet voldoen om het effectief en praktisch te kunnen gebruiken. Denk hierbij aan punten als: lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen en weersbestendig. Een bouwbord die vrijstaand in een weiland staat moet daarentegen juist weer stormproof zijn. Deze kunnen van hout of van steigerbuizen gebouwd worden.

Wij zijn ervaren in het vervaardigen van verschillende soorten, maten en type bouwborden en projectborden. Zo kunnen wij grote bouwborden voor projectontwikkelaars produceren en plaatsen op locatie. Desgewenst kunnen wij deze borden ook weer verwijderen. Tussentijds een aanpassing nodig? Geen probleem, wij passen het bord aan op locatie.

Daarnaast helpen wij ook graag bij het ontwerpen en vervaardigen van bouwborden voor schilders, aannemers, stukadoors, timmerlieden, elektriciens, installateurs en overige specialisten. Deze borden worden dan gebruikt om jouw deelname aan het project bekend te maken aan voorbijgangers.

Door gebruik te maken van de juiste materialen zijn onze bouwborden van hoogwaardige kwaliteit, lichtgewicht en weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat de bouwborden een optimale levensduur hebben. Onze bouwborden kunnen vastgemaakt worden aan bouwhekken. Heb je liever een bouwbord op poten die je in de grond kunt plaatsen? Geen probleem, deze maken wij graag voor je.

Heb jij advies nodig bij het realiseren van jouw ideale bouwbord? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor advies op maat of een passende offerte.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen