Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina

   Bouwborden

   Wie kent ze niet de borden van aannemers, schilders en overige ambachtslieden, de bouw staat er vol mee. Jij als specialist wilt tussen al deze borden opvallen en laten zien dat je mee werkt aan het project. Maar hoe val je nu op en hoe zorg je ervoor dat jouw bouwbord eruit springt? Daar komen wij in zicht, wij zijn specialist in het ontwerpen, vervaardigen en desgewenst monteren van reclameborden voor in de bouw. Deze borden worden ook wel bouwborden genoemd.

   Bouwborden worden vaak op afzethekken, bouwhekken of in de grond geplaatst op de locatie waar op dat moment gewerkt wordt. Dit betekend dat een bouwbord aan een aantal wensen moet voldoen om het effectief en praktisch te gebruiken. Denk hierbij aan lichtgewicht, makkelijk te verplaatsen en weersbestendig om er maar enkele te noemen.

   Wij zijn ervaren in het vervaardigen van verschillende soorten, maten en type bouwborden. Zo kunnen wij grote bouwborden voor projectontwikkelaars produceren en plaatsen op locatie en desgewenst ook weer verwijderen. Tussentijds een aanpassing nodig, geen probleem wij passen het bord aan op locatie.

   Maar daarnaast helpen wij ook graag bij het ontwerpen en vervaardigen van bouwborden die schilders, aannemers, stukadoors, timmerlieden, elektriciens, installateurs en overige specialisten. Deze borden worden dan gebruikt om je deelname bekend te maken aan voorbijgangers. Deze borden kunnen we maken op bouwhekken. Dan worden deze gemaakt van licht materiaal met ruimte om ze te bevestigen. Liever een bouwbord op poten dat je in de grond plaats, geen probleem deze maken wij ook graag voor je.

   Door gebruik te maken van de juiste materialen zijn onze bouwborden van hoogwaardige kwaliteit en weersbestendig. Dit zorgt ervoor dat de bouwborden een optimale levensduur hebben.

   Heb jij advies nodig bij het realiseren van het ideale bouwbord, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor advies op maat en een passend voorstel.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.