Home > textielframes > wandframes

Wandframes

Onze wandframes zijn ideaal voor wisselende uitingen op een wand of muur. Deze textielframes zie je veelal in kantoren, vergaderruimtes, sporthallen en kantines. De spandoeken in de wandframes zijn eenvoudig en snel te wisselen en de demontage van het wandframe is binnen afzienbare tijd gedaan.

De voordelen van onze wandframes:

  • Wissel de doeken zonder dat gereedschap nodig is
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes
  • Geschikt voor zeer veel ruimtes
  • Duurzaam in gebruik
  • Snel leverbaar

Ben je benieuwd of een wandframe geschikt is voor in jouw gewenste ruimte? Neem contact op met onze specialisten via onderstaande button voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen

Wandframes in allerlei formaten

Onze wandframes bestaan uit vier aluminium profielen die perfect op elkaar aansluiten doordat ze verstek gezaagd zijn. De hoeken worden aan elkaar verbonden middels bevestigingshoekjes. Het frame is lichtgewicht en kan met schroeven op de muur gemonteerd worden. Dit kun je zelf doen of laten doen.

De wandframes zijn verkrijgbaar in verschillende aluminium profieldiktes, wij leveren profielen van 15 mm, 19 mm en 27 mm. Je kunt zelf de gewenste dikte van het profiel aangeven, zo bepaal je zelf de uitstraling van het textielframe. Een breder profiel geeft bijvoorbeeld een stoerdere uitstraling aan het wandframe. De profielen van 15 mm en 19 mm kunnen doorboord worden voor directe wandmontage. Voor het profiel van 27 mm bevelen wij muurbeugels aan. Deze muurbeugels kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor de profielen van 15 mm en 19 mm.

Nadat het peesframe op de wand gemonteerd is kun je het doek erin duwen door de peesranden in het profiel te duwen. De spandoeken zijn gemaakt van elastische stof waardoor ze kreukvrij zijn en eenvoudig op te vouwen zijn na gebruik.

De doeken voor onze wandframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen. Soortgelijke textielframes zijn ook te leveren als hangende of vrijstaande variant.

Mocht je meer willen weten over onze wandframes, een textielframe of spandoek voor in een frame willen bestellen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen