Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Wandframes Wandframes Wandframes Wandframes Wandframes Wandframes

   Wandframes

   De GSTex wandframes zijn ideaal voor wisselende uitingen op een wand of muur. Deze wandframes zie je veelal in kantoren, vergaderruimtes, sporthallen en kantines. De spandoeken zijn eenvoudig en snel te wisselen en de montage van het wandframe is binnen afzienbare tijd gedaan. Het spannen van het doek gebeurt door het siliconen peesranden in de profielen te drukken. Dit betekend dat je snel, effectief en zonder gereedschap het doek kunt wisselen op elk gewenst moment.

   Onze GSTex wandframes bestaan uit 4 aluminium profielen die in de hoeken met elkaar verbonden worden. Ze zijn eenvoudig in elkaar te schuiven doordat ze verstek gezaagd zijn. Het frame is lichtgewicht en wordt met schroeven op de muur gemonteerd. Dit kun je zelf doen of laten doen. Wij monteren op verzoek graag je frame voor jou.

   De GSTex frames zijn verkrijgbaar in verschillende profieldiktes, wij leveren profielen van 15mm, 19 mm en 27 mm. Hierdoor bepaal je zelf de uitstraling van het frame, een bredere profiel geeft een stoerdere uitstraling. De profielen van 15mm en 19mm kunnen doorboord worden voor directe wandmontage. Voor het profiel van 27 mm bevelen wij muurbeugels aan. Deze muurbeugels kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor de profielen van 15 mm en 19 mm.

   Nadat het profiel op de muur gemonteerd is kun je het doek erin duwen door de peesranden in het profiel te duwen. Dit gaat heel eenvoudig en is binnen enkele seconden/minuten, afhankelijk van de grote van het profiel. De doeken zijn gemaakt van elastische stof waardoor ze kreukvrij zijn en eenvoudig op te vouwen na gebruik.

   De doeken voor onze wandframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

   Meer weten over onze wandframe of muurframes of gelijk een GSTex frame bestellen, neem dan contact op of vraag een offerte aan.

   Offerte aanvragen
   MateriaalAluminium
   KleurZilver en zwart
   EnkelzijdigJa
   Inclusief verlichtingNee
   ProfielenBeschikbaar in 6 profielen en 4 kleuren

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.