Fotowand ontwerp, drukken & montage | Fotowanden

Fotowand voor in de vergaderruimte of slaapkamer? | Fotowanden

Fotowanden hebben we in alle soorten en maten en is een geweldige oplossing voor het pimpen van jouw kantoor, slaapkamer of vergaderruimte. Hieronder leggen we uit wat een fotowand precies is en welke opties er zijn om een ideale fotowand te realiseren voor jouw toepassing.

Een fotowand kan toegepast worden op een muur of wand om een grote afbeelding, textuur of bijzonder patroon te realiseren. Dit kan zowel een decoratieve als een informatieve afbeelding zijn.

Fotowanden zijn op veel verschillende plekken te vinden. In kantoren en showrooms worden fotowanden veel toegepast, daarnaast worden ze ook gebruikt als achterwand in etalages.

Ook in de huiselijke sfeer zie je fotowanden steeds vaker voorkomen. Zo kun je bijvoorbeeld fotobehang toepassen in je woonkamer of slaapkamer om een wand te voorzien van een mooie vakantiefoto.

Hoe realiseer jij nu de ideale fotowand voor jouw toepassing? Je hebt bijvoorbeeld te maken met enkele belangrijke factoren zoals: type muur, de grootte van het oppervlakte en hoe lang je de fotowand wil gebruiken.

Voor een permanente fotowand gebruiken wij andere materialen dan wanneer je een tijdelijke uiting wilt realiseren. Op glaswanden en deuren werken wij bijvoorbeeld met vinyl sticker materiaal. Dit zelfde vinyl materiaal gebruiken wij ook voor muurstickers i.v.m. de sterkte van het plakken. Op muren die gestuct zijn maken wij veel gebruik van fotobehang of Airtex.

Wanneer je afbeeldingen veel wilt wisselen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fotomagneet of een textiel frame met spandoek. Ideaal voor op beurzen, in huis of op kantoor. Ook bieden wij akoestische textielframe wanden en panelen aan. Deze akoestische wanden en panelen zorgen ervoor dat geluid geabsorbeerd wordt zodat de akoestiek prettig wordt in een ruimte.

Voor het creëren van een luxere uitstraling realiseren kies je voor de fotopanelen die op de muur gemonteerd worden met of zonder afstandhouders. Voor een zeer strakke look omdat het een “blinde bevestiging” heeft door het gebruik van afstandhouders.

Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw fotowand. Bedenk als eerste goed op welke muur je welke afbeelding en met welk doel wilt plaatsen. Wij bekijken dan samen met jou welke mogelijkheden er zijn wat de beste oplossing is die past bij jouw situatie. Nadat jij de keuze hebt gemaakt produceren wij jouw fotowand en desgewenst monteren wij deze ook. Wij hebben ervaren specialisten in huis die deze montages uitvoeren.

Wil jij een fotowand in je kantoor, showroom of thuis? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte.

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Direct mailen

Direct bellen