Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Fotowanden

   Fotowanden een breed begrip, maar wat is nu een fotowand en welke optie heb jij om de ideale fotowand te realiseren voor jouw toepassing. Dat zijn goede vragen die wij hier proberen te beantwoorden.

   Fotowanden is een verzamelnaam voor verschillende toepassingen en materialen op muren en wanden om zo een grote afbeelding te realiseren. Een fotowand kan decoratief of informatie zijn. Fotowanden die je veel op muren in kantoren, showrooms en als achterwand in etalages. Maar ook in de privé sfeer zie je fotowanden steeds vaker voorkomen. Denk hierbij aan een fotobehang met een mooie vakantiefoto in je slaapkamer of een wereldkaart achter de bank in de woonkamer. Zoals je ziet zijn fotowanden op veel manieren toe te passen.

   Hoe realiseer jij nu de ideale fotowand voor jouw toepassing. Om te beginnen is het afhankelijk van de muur, oppervlakte en hoe lang wil je de fotowand gebruiken. Voor een permante fotowand gebruiken wij andere materialen dan wanneer je een tijdelijke uiting wilt realiseren. Op glas werken wij bijvoorbeeld met vinyl en sticker materiaal terwijl wij op gestuukte muren veel gebruik maken van fotobehang of airex. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden afhankelijk van veel verschillende factoren. Wanneer je veel wilt wisselen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een magnetische fotowand of een textielframe. Wil je een luxere uitstraling realiseren dan zou je ook kunnen kiezen voor fotopanelen die op de muur gemonteerd worden met of zonder afstand houders.

   Hoe realiseer jij nou je fotowand, daar helpen wij je bij. Bedenk als eerste goed op welke muur, je welke afbeelding met welk doel wilt plaatsen. Wij bekijken dan samen met jou welke mogelijkheden er zijn en welke het beste past bij jouw situatie. Nadat jij de keuze hebt gemaakt produceren wij jouw fotowand en desgewenst monteren wij deze ook. Wij hebben ervaren specialisten in huis die deze montages uitvoeren. Wil jij een fotowand in je kantoor, showroom of thuis. Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een passende offerte op maat.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.