Home > beursmaterialen > beurswanden

Beurswanden

Beurswanden zijn een van de bekendste presentatietools om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen op een beurs of tijdens een congres. Wij leveren ze dan ook in allerlei vormen, maten en met verschillende bedrukking, zodat de beurswand dé eyecatcher is op de beursstand!

De voordelen van onze beurswanden:

  • Lichtgewicht frame
  • Wasbaar textiel van het doek
  • Eenvoudige montage
  • Verkrijgbaar in allerlei vormen en formaten
  • Inclusief draagtas

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze beurswanden. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Beurswanden bestellen

De beurswanden van GelreSign zijn onderdeel van een uniek systeem dat ook wel zippit of rits systeem genoemd wordt. Het frame van een beurswand bestaat uit aluminium buizen die je eenvoudig en snel in elkaar kunt klikken. Als het frame in elkaar zit wordt het full color doek over het frame gespannen en met een blinde rits gesloten. Hiermee creëer je een moderne en strakke presentatie die je binnen 5 tot 10 minuten op kunt zetten. De presentatiewanden kunnen zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt worden en worden geleverd inclusief tas of koffer. Doordat het frame een lange levensduur heeft en de doeken ook los verkrijgbaar zijn kan deze beurswand multifunctioneel ingezet worden en steeds opnieuw gebruikt worden.

De beurswanden hebben traditionele vormen zoals een rechthoek, een golf of een licht gebogen wand. Deze vormen zijn veel gezien en makkelijk in te passen in een beursstand of showroom. Naast de traditionele vormen bieden wij ook beurswanden aan die unieke vormen hebben. Denk hierbij aan 3D modellen en bogen. Door deze speciale beurswanden toe te passen zorg je ervoor dat je extra op zult vallen en een onuitwisbare indruk achter zult laten bij alle bezoekers van de beurs.

Wil je jouw unieke beurspresentatie aanvullen, dat kan met onder meer onze beursbalies en textiel banners. Daarnaast hebben wij ook bijpassende LED verlichting.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je vragen over onze beurswanden? Wij helpen je graag verder, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen