Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Beurswanden

   Beurswanden zijn een van de bekendste presentatietools voor bedrijven op beurzen, maar ze zijn veel breder inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een presentatiewand in een showroom, op een evenement of zelf in een kantoorruimte als roomdivider maar natuurlijk op een beurs of congres om jou bedrijf onder de aandacht te brengen. Met het GSTex systeem bieden wij jou de mogelijkheid om met traditionele vormen je op een moderne manier te presenteren.

   Onze beurswanden zijn onderdeel van het GSTex systeem, een uniek systeem dat ook wel zippit of rits systeem genoemd wordt. Dit betekend dat het frame van de beurswand bestaat uit aluminium buizen die je eenvoudig en snel in elkaar kunt klikken. Daarna span je eenvoudig het licht elastische doek over het frame dat je daarna dicht ritst, de blinde rits zie je niet. Hierdoor heb je een moderne en strakke presentatie. Binnen 5 tot 10 minuten is je beurswand is klaar voor gebruik. Dit systeem zorgt ervoor dat je jezelf op een moderne manier kunt presenteren.

   De beurswanden hebben traditionele vormen zoals  een rechthoek,  een golf of een licht gebogen wand. Deze vormen zijn veel gezien en makkelijk in te passen in een beursstand of showroom. Klinkt dit je goed in de oren, dan zijn onze beurswanden het product wat je zoekt.

   De presentatiewanden kunnen zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt worden en worden geleverd inclusief tas. Meer weten? Klik dan op het product van jouw keuze voor meer productinformatie zoals afmetingen.

   Liever een speciale vorm dan hebben wij hier een uitgebreid assortiment beurswand specials. Wil jij je stand afmaken, kijk dan ook eens voor een bijpassende balie bij onze balies. Je beurswand verlichten, wij hebben passende LED verlichting, de verschillende opties vind je hier.

   Wil je meer informatie of heb je vragen over onze beurswanden, wij helpen je graag verder, neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

   Terug naar beursmaterialen

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.