Vlaggen

Vlaggen

Vlaggen zijn een ideaal reclamemiddel om je bedrijf onder de aandacht te brengen en om je bedrijf zichtbaar te maken bij passanten. Wij bieden vlaggen in vele soorten en maten aan. Ons assortiment bestaat uit beachflags, banieren, mastvlaggen en kioskvlaggen.

Onze vlaggen worden gemaakt van verschillende materialen zoals mayadoek, blackout en natuurlijk ook standaard vlaggendoek. Design templates zijn te vinden op de productpagina van iedere vlag, je kunt dus zelf je eigen vlag ontwerpen. Mocht je hulp nodig hebben, onze vormgevers staan altijd voor je klaar.

Beachflags zijn niet meer weg te denken als promotiemateriaal maar ook om jouw locatie onder de aandacht te brengen. Een beachvlag kun je zelf samenstellen door een model, formaat en voet te kiezen. Door de juiste keuzes te maken stel je eenvoudig jouw unieke beachflag samen.

Banieren zijn een echte aanvulling op je gevelreclame. Een banier is een goed zichtbare en leesbare langwerpige rechthoekige vlag die aan de vlaggenmast bevestigd kan worden.

Mastvlaggen kun je vergelijken met de welbekende Nederlandse vlag. De vlag is rechthoekige en hangt met de korte zijde tegen de mast. Een mastvlag is een relatief prijsgunstige manier om klanten met jouw bedrijf in aanraking te laten komen.

Kioskvlaggen zijn herkenbaar door de typerende driehoekige vorm. Door deze vorm worden de vlaggen ook wel driehoek vlag of ijscovlag genoemd. Een kioskvlag wordt met een stok in een gevelhouder geplaatst en geeft in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat een unieke look.

De keuze voor een vlag is afhankelijk van de wensen van de klant, de mogelijkheden en het budget. Om je daarom zo goed mogelijk te adviseren via onze website geven we hier allerlei verschillende opties aan. Natuurlijk kun je ook contact opnemen voor een passend advies op maat.

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Direct mailen

Direct bellen