Home > vlaggen > mastvlag

Mastvlag

Mastvlaggen zijn de meest bekende vlaggen, wie kent nu niet de Nederlandse vlag wapperend in de mast op koningsdag. Natuurlijk is de Nederlandse vlag een hele bekende, maar wist je dat je ook je eigen vlag kunt laten wapperen in de mast? Je eigen ontwerp in jouw vlaggenmast op de parkeerplaats, aan de weg of aan de gevel van je bedrijf. Dat is niet alleen perfecte reclame, het geeft ook duidelijkheid aan je klanten, bezoekers en relaties.

Onze mastvlaggen zijn verkrijgbaar in de formaten 100×70 cm, 150×100 cm, 180×120 cm, 200×100 cm, 225×150 cm en extra groot 300×200 cm. Elke andere afmeting is natuurlijk ook mogelijk, evenals het maken van de vlag in een specifieke vorm.

Onze mastvlaggen worden gedrukt op zowel standaard vlaggendoek, long-life vlaggendoek of mayadoek. Ons vlaggendoek is 115 grams en B1 gecertificeerd (brandwerend). Dit vlaggendoek heeft een licht glanzende uitstaling. Liever een luxere optie? Dat kan met mayadoek. Dit type vlaggendoek heeft kleine gaatjes en is daardoor beter bestand tegen stevige en zware windstoten. Wederom is ook dit doek brandwerend B1 gecertificeerd.

Wij bedrukken de vlaggen full colour en met 1,2,3 of 4 PMS kleuren. Daarbij maken wij gebruik van UV en waterbestendige inkt zodat jouw vlag een lange levensduur heeft. De PMS kleurendruk wordt gedaan door middel van zeefdruk en heeft een volledige doordruk waardoor de afbeelding in spiegelbeeld zichtbaar is op de andere zijde. De full colour druk heeft een doordruk van ongeveer 95%.

Hoe je de mastvlag in je mast hangt is ook aan jou, dit kan met een lus en koord of met haken. Beide opties hebben voordelen. De meest gekozen optie is de lus en koord. Dit is ook de meest bekende optie. Voor grotere maten adviseren wij de haken voor extra stevigheid en een langere levensduur.

Ook voor de vlaggenmast zelf en de plaatsing hiervan kunt u bij ons terecht.

Wil je meer informatie of een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen