Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Corona producten

   De 1,5 meter samenleving is een feit. Deze door de overheid aangekondigde maatregelen zullen voorlopig onderdeel blijven van onze samenleving. Dit betekend dat de tijdelijke oplossingen nu structureel en langer inzetbaar moeten zijn. Ons assortiment hulpmiddelen bestaat uit stickers, plexiglas schermen, maar ook op maat gemaakte posters, flyers en overige reclame- en communicatie middelen om bezoekers, klanten en personeel te attenderen op de gelden regels. Wij helpen je graag om iedereen veilig en gezond te houden. De genoemde artikelen zijn leverbaar binnen 48 uur.

   Staat het product dat je zoekt er niet tussen, neem dan contact op, wij hebben veel maatwerk oplossingen die wij niet allemaal direct op de site kunnen plaatsen, maar wij maken graag een passende aanbieding voor je.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.