Home > fotowanden > akoestische wanden

Akoestische wanden

Wanneer geluidsreflectie plaatsvindt zal galm en echo ontstaan. Dit gebeurd als geluid via de muur, het plafond of de vloer wordt teruggekaatst. Onze akoestische wanden en akoestische panelen zullen het geluid absorberen, het geluid zal hierdoor gereduceerd worden. Een aangename akoestische omgeving draagt bij aan de beleving van klanten in de winkel, aan het welzijn van medewerkers op kantoor of in een callcenter.

Wij vervaardigen akoestische fotopanelen en roomdeviders. Deze producten worden op maat gemaakt en zijn daarom passend voor elke toepassing. Daarnaast bieden wij ook complete textiel frame fotowanden met licht akoestische werking aan. Alle akoestische wanden en panelen kunnen voorzien worden van een afbeelding (full color print). Denk hierbij aan een mooie zelfgemaakte foto of een inspirerende quote in combinatie met de huisstijl van jouw bedrijf. Op deze manier dragen de producten bij aan een gepersonaliseerde omgeving.

Onze akoestische wanden en panelen bevatten katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze katoenvezels zorgen er voor dat het geluid te allen tijde goed geabsorbeerd zal worden, en is ook nog eens milieuvriendelijk.

Akoestische panelen kunnen op zowel wanden als plafonds bevestigd worden. Ook is het verstandig, indien mogelijk, om een akoestisch paneel dicht bij de geluidsbron te plaatsen. Zo zal de demping het beste werken.

Wil je meer weten over onze akoestische wanden of panelen? Of wil je een offerte op maat ontvangen voor een akoestische wand? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen