Home > fotowanden > fotobehang

Fotobehang

De trend van fotobehang is nog steeds actueel. Met fotobehang kun je een unieke muur creëren waarmee je mensen kunt inspireren. Fotobehang is er in vele soorten en maten. Het is mogelijk om je eigen afbeeldingen, kunstwerk, logo of ander beeld af te beelden. Kies jouw unieke beleving en realiseer je eyecatcher. Natuurlijk kunnen wij ook een passend ontwerp voor je maken.

Door het gebruik van naadloos fotobehang vertel je jouw verhaal aan degene die de muur zien. Gebruik bijvoorbeeld je promotie foto als achterwand in de vergaderruimte of voeg een mooie foto toe op de muur in de kantine om je personeel te motiveren of een rustgevende werksfeer te creëren. Een saaie lange hal maak je interactief en inspirerend met een fotowand die jouw verhaal vertelt aan medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers. Ook kun je op fotobehang bijvoorbeeld het productieproces of een productoverzicht eenvoudig visualiseren. In een showroom of etalage realiseer je met fotobehang de achtergrond die past bij jouw product.

Fotobehang kan ook in de privé sfeer toegepast worden. Thuis nagenieten van je vakantie met die ene mooie vakantiefoto op de muur, dat kan nu. Naadloos en perfect op maat gemaakt.

Wij realiseren fotobehang op verschillende materiaalsoorten en desgewenst monteren wij dit op locatie. Wij werken veel met het materiaal Airtex. Met dit materiaal kunnen wij gehele wanden voorzien van naadloos behang. Hierdoor heb je geen naden in jouw foto en realiseer je een geweldige blikvanger. Met dit materiaal kunnen naadloze prints met een hoogte van circa 5 meter en een lengte van maximaal 20 meter verwezenlijkt worden. Airtex monteren is niet eenvoudig en hiervoor hebben wij professionele monteurs die jouw fotowand snel en netjes realiseren.

Naast Airtex gebruiken wij ook PVC-vrij behang. Dit behang heeft een unieke textiel look en feel. Licht reflecteert bijna niet op dit behang aangezien het een matte uitstraling heeft. Met dit PVC-vrije behang is het mogelijk om lege saaie muren om te toveren tot een inspirerende beleving. Dit PVC-vrij textiel behang is milieuvriendelijk aangezien het materiaal bestaat uit 100% polyester, het is dus 100% recyclebaar. Mede hierdoor is het behang ook geurloos.

Met dit materiaal kunnen naadloze prints met een hoogte van circa 3 meter en een lengte van maximaal 12 meter verwezenlijkt worden. Daarnaast beschikt dit behang over een stevige kreukvrije toplaag, is het waterafstotend en is het kras- en stootvast. Hufterproof is een woord dat bij deze materiaalsoort van toepassing is.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een traditioneel behang met banen. Wij printen ook uw gewenste beeld direct op behang met de juiste lijnen erin. Hierdoor behoud je de bekende behang look.

Wil je meer weten over foto behang, de verschillende opties en materialen of wil je een passend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen