Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang Fotobehang

   Fotobehang

   De trend van fotobehang is nog steeds actueel. Met fotobehang kun je op een muur jouw verhaal vertellen. Een unieke muur realiseren en mensen inspireren. Fotobehang is er in vele soorten en maten en mogelijk met eigen afbeeldingen als met zogenaamde stock foto’s. Kies jou unieke beleving en realiseer je eyecatcher.

   Door het gebruik van naadloos fotobehang of airtex vertel je jouw verhaal aan degene die deze muur zien. Gebruik je promotie foto groot als achterwand in de vergaderruimte of wil je personeel motiveren met een mooie foto en spreek in de kantine. Een saaie lange hal maak je interactief en inspirerend met een fotowand die jouw verhaal verteld medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers. Maar ook het productieproces of een productoverzicht kun je zo eenvoudig realiseren. In de showroom of etalage realiseer je met fotobehang de achtergrond die past bij jouw product. Ligt bijvoorbeeld die auto uit op een mooie snelweg. Thuis nagenieten van je vakantie met die ene mooie foto op de muur, dat kan nu. Naadloos en prefect op maat gemaakt.

   Wij realiseren verschillende soorten fotobehang en desgewenst monteren we dit. Wij werken veel met het materiaal airtex, dit zorgt ervoor dat wij hele muren kunnen voorzien van naadloos behang. Hierdoor heb je geen naden in jouw foto en realiseer je een geweldige blikvanger. Airtex monteren is niet eenvoudig en hiervoor hebben wij professionele partners die snel en netjes jouw fotowand realiseren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een traditioneel behang met banen. Hierdoor hou je de wel bekende behang look en wij printen dan ook op papier speciaal voor behang met de juiste lijnen erin.

   Wil je meer weten over fotobehang, de verschillende opties of wil je een passend advies. Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

   Offerte aanvragen

   Extra informatie op aanvraag

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.