Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Spandoeken en buizenframes

   Spandoeken en buizenframes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als reclame tool. Overal zie je spandoeken gespannen in een mooi buizenframe. Dit is een ideale, prijs gunstige oplossing voor reclame uitingen.

   Wij hebben een uitgebreid assortiment steigerbuizen en buiskoppeling om buizenframes te realiseren. Daarnaast hebben wij diverse materialen waarop wij spandoeken voor elke toepassing kunnen printen.

   Onze buizenframes worden gemaakt van hoogwaardige TUV gecertificeerde steigerbuizen en koppelingen. Afhankelijk van de toepassing kun je kiezen voor aluminium of stalen buizen. Liever een luxe uitstraling dan zijn onze zwarte steigerbuizen een prima oplossing. Onze buizen en koppelingen zijn zowel in combinatie als los te verkrijgen. Desgewenst monteren wij ook u buizenframe, maar u kunt dit ook zelf doen.

   Afhankelijk van de toepassing en locatie van het spandoek kiezen wij voor het materiaal van het spandoek. Wij zorgen ervoor dat het spandoek van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan je wensen. Onze spandoeken kunnen zowel met als onder ringen geleverd worden. De spandoeken met ringen kunnen eenvoudig in het frame gespannen worden door middel van elastieken of aan een bouwhek bevestigd worden. De ringen beschermen het spandoek tegen beschadigingen.

   De toepassingen van spandoeken en buizenframes zijn heel divers, zo kunnen ze gebruikt worden als gevelreclame of op de bouw, maar ook als decoratie zijn bannerframes een ideale en kosteneffectieve toepassing.

   Interesse in onze spandoeken of buizenframes, meer informatie of advies nodig neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, toepassingen en oplossingen voor jouw wensen.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.