Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina

   Spandoeken

   Spandoeken is een verzamelnaam voor verschillende doeken van verschillende materialen die gebruikt kunnen worden als reclame uiting. Spandoeken zijn ideaal als reclamemiddel omdat ze relatief eenvoudig zijn in gebruik en vaak ook een gunstige prijs hebben.

   Doordat een spandoek multifunctioneel inzetbaar is kun je ze gebruiken voor de meest uiteenlopende reclame uitingen. Spandoeken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor een buiten spandoek maken wij gebruik van weerbestendige doeken om zo optimale kwaliteit en levensduur te kunnen realiseren. Deze spandoeken worden veelal van bysonill gemaakt. Maar ook mesh of pvc doeken behoren tot de mogelijkheden.

   De keuze voor welk type spandoek is afhankelijk van de toepassing. Een van de meest gekozen toepassingen voor buiten is een geveldoek of een muurdoek in een buizenframe. Doordat de spandoek met elastieken in het buizenframe gehangen worden heb je een mooie strakke presentatie. Het wisselen van de doeken is relatief eenvoudig en snel te doen. Voor meer informatie over geveldoeken bezoek onze geveldoeken pagina.

   Daarnaast kun je spandoeken kunnen natuurlijk ook aan bouwhekken of andere items bevestigd worden. Dit zie je veel gebeuren met bouwdoeken of een tijdelijk reclameboodschap of aankondiging. Spandoeken worden ook gebruikt tijdens evenementen op afzetting om zo inkijk te verkleinen en aankleding te realiseren. Een win-win situatie en direct reclame optie voor ondernemers en deelnemers van het evenement.

   Echter kunnen spandoeken ook gebruikt worden als decoratie in een kantoorpand of als afscheiding. Dit kan met behulp van buizenframes of door middel van een blindframe. Bij een blindframe zie je het frame niet waardoor je een hele strakke uitstraling realiseert. Door gebruik van de juiste materialen kunnen spandoeken dan ook geluiddempend zijn.

   Meer informatie over de materialen of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.