Home > textielframes > akoestische frames

Akoestische frames

Een akoestisch textielframe is ideaal voor kantoren, overlegruimtes, de huiskamer of een andere ruimte waar rumoer of achtergrond geluid storend kan zijn. Ons GStex akoestisch frame is in een hangende, losstaande of wand variant beschikbaar.

Het akoestische frame bestaat uit enkele aluminiumprofielen. In dit aluminium frame zitten de akoestische platen verwerkt. We bieden verschillende varianten aan met verschillende uitstralingen, frame diktes en akoestische waardes. Daarnaast is dit frame zowel enkelzijdige als dubbelzijdige variant verkrijgbaar. Door al deze verschillende opties kunnen wij altijd iets bieden dat werkt bij iedere denkbare situatie.

Omdat ons GStex akoestisch frame wordt voorzien van een print is het net als onze andere textielframes een echte eyecatcher. De doeken kunnen in de textielframes geplaatst worden door de peesranden, die in de spandoeken verwerkt zitten, in het frame te drukken. Wij adviseren om dit te doen als het frame nog niet opgehangen is. Indien je het dubbelzijdig wilt gebruiken, span je de doeken in het frame aan beide zijden voor je het akoestisch frame op de uiteindelijk plek plaatst.

Akoestische frames winnen aan populariteit op kantoren, callcenters en scholen. Voor onze akoestische GStex frames is maatwerk altijd mogelijk. De spandoeken zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

Wil je meer weten over onze akoestische GStex frames? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen