Home > textielframes > led frames

LED frames

Een GStex LED frame is een textielframe waar LED verlichting in verwerkt zit. Deze frames winnen aan populariteit op beurzen en in showrooms en winkels. Onze LED textielframes zijn te verkrijgen als hangende, vrijstaande of wand variant. Daarnaast kan er gekozen worden uit een eenzijdige of een dubbelzijdige variant. Omdat het GStex LED frame wordt verlicht is het een echte eyecatcher.

De LED lichttechniek zit verwerkt in de aluminium profielen waar de textielframes mee vervaardigd worden. Bij een eenzijdig LED frame wordt gebruikt gemaakt van 60 mm breed aluminium, bij de dubbelzijdige variant is dit 80 mm. De aluminium profielen geven het LED textielframe een robuuste uitstraling.

De prints op de spandoeken, die door middel van pees randen in het frame gedrukt kunnen worden, zijn geprint op hoogwaardig backlitdoek. Dit doek wordt speciaal voor deze verlichte toepassing gebruikt. Door de kleuren in de print uit te lichten ontstaat extra kracht en wordt de boodschap nog beter overgebracht.

Wij adviseren om een spandoek al in het frame te drukken als het frame nog niet opgehangen is. Indien je een dubbelzijdig frame wilt gebruiken, span je de doeken in het frame aan beide zijden.

Er is keuze uit een aantal standaard formaten, maar ook maatwerk is mogelijk.

De doeken voor onze frames zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

Wil je meer weten over ons GStex LED frame of een frame bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag of de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen