< Naar vorige pagina
Verlichting beurswand Beurswand verlichting Beurswand verlichting Beurswand verlichting Beurswand verlichting Beurswand verlichting

LED beursverlichting

Verlichting is een belangrijk aspect van je beurspresentatie. De meeste locaties hebben vaak kille en hoge verlichting waardoor jouw presentatie niet opvalt. Met de GStex LED beursverlichting Basic heb je de mogelijkheid om jouw beurswand uit te lichten en naar wens je boodschap op te laten vallen.

De voordelen van onze LED beursverlichting:

  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Eenvoudig te bevestigen binnen de beursstand/ beurswand
  • Deze beursverlichting is te bevestigen op al onze beurswanden

Onderaan de pagina vind je de verschillende vormen van onze LED beursverlichting voor een beursstand en beurswanden. We geven je graag advies op maat. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Beursverlichting voor beurswanden

De GStex LED beursverlichting Basic is leverbaar in zwart en zilver. De lampen worden geleverd met een connector om ze eenvoudig op de beurswanden te bevestigen.

Om je beursstand optimaal uit te lichten adviseren wij de volgende hoeveelheid lampen gebaseerd op het formaat van je beurswand.

Beurswanden tot 150 cm breed 1 lamp
Beurswanden tot 300 cm breed 2 lampen
Beurswanden tot 400 cm breed 3 lampen
Beurswanden tot 600 cm breed 4 lampen

Afmetingen14 cm breed, 51,5 cm hoog en 5, cm diep
Materiaalaluminium & plastic
VerlichtingLED
Kabellengte3,5 meter
Vermogen11 Watt
Spanning90-240 volt

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.