< Naar vorige pagina
Beurswand traditioneel GStex beurswand traditional GStex beurswand traditional Verlichting beurswand Verlichting beurswand Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand traditioneel

Deze beurswand met zijn licht gebogen vorm, is de meeste bekende beurswand. Dit maakt dat wij het ook wel de “traditionele” vorm noemen. De beurswand traditioneel is wederom leverbaar in heel veel verschillende formaten waardoor deze in elke beursstand past. Deze traditionele beurswand is de meest verkochte beurswand.

De voordelen van onze traditionele beurswand:

  • Het doek kan aan twee kanten gebruikt worden
  • Ideale wand in combinatie met een beursbalie
  • Duurzaam in gebruik door de materialen die worden gebruikt
  • Snel leverbaar

Vraag gemakkelijk een offerte aan met onderstaande knop voor deze of een ander type beurswand. Onze specialisten denken graag met je mee!

 

Contact opnemen

Meest gebruikte beurswand

De beurswand traditioneel maakt onderdeel uit van het zippit systeem, dit systeem bestaat uit een aluminium buizen frame met een diameter van 32mm en wordt door middel van een kliksysteem aan elkaar gekoppeld. Over het frame wordt daarna het doek gespannen dat met een blinde rits afgesloten. Hierna staat er een strakke en toch traditioneel ogende beurswand.

Het frame kan door het eenvoudige kliksysteem zeer snel en eenvoudig worden opgezet. Binnen enkele minuten staat je volledige beurswand inclusief print. Het doek kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beurswand als hij vrij in de ruimte staat.

De beurswand traditioneel wordt geleverd in een luxe tas die zich ideaal leent voor transport maar ook voor het opbergen van de beurswand wanneer hij niet gebruikt wordt. Om je presentatie te optimaliseren kun je de beurswand uitlichten met onze optionele verlichting, meer informatie hierover vind je hier.

De beurswand is ook perfect te combineren met onze beursbalies. Ons assortiment beursbalies vind je hier.

De doeken voor deze beurswand zijn los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig je presentatie kan wisselen en het frame kan hergebruiken. De levertijd van de beurswand wave is ongeveer 8 werkdagen.

Meer informatie of een passende offerte op maat neem contact met ons op.

InformatieGSTex TraditionalFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 230 cm300 x 228 x 53,8 cm9,45 kg
400 x 230 cm400 x 228 x 63 cm13,05 kg
500 x 230 cm500 x 228 x 70 cm14,71 kg
600 x 230 cm600 x 228 x 78 cm16,42 kg
Kleur Zilver
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.