< Naar vorige pagina
Textiel banner outdoor doek Textiel banner outdoor frame Textiel banner outdoor frame Verlichting beurswand Verlichting beurswand Verlichting textiel banner deluxe

Textiel banner outdoor

Onze textiel banner outdoor is uniek in zijn soort, deze banner is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. Dit is een banner bestaande uit een buizenframe met daaroverheen een zippit doek gespannen en voor buiten gebruik. Dit is de eerste banner die je eenvoudig, snel en makkelijk buiten kunt gebruiken zonder dat deze omwaait of beschadigd.

De voordelen van onze textiel banner outdoor:

  • Verzwaarde voet voor meer stabiliteit buiten
  • Wasbaar doek rondom het frame
  • Doeken zijn enkel- of dubbelzijdig te bedrukken
  • Binnen 5 minuten op te bouwen

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor onze textiel banner outdoor. We geven je graag persoonlijk advies voor een outdoor banner voor op evenementen, festivals of andere buiten evenementen.

Contact opnemen

Textiel banner voor buiten

Wij adviseren de onze GStex outdoor banner voor evenementen, festivals en concerten. Deze textiel banner kun je gebruiken als wegwijzer, informatiezuil en zelfs om reclame te maken voor een andere evenement of jouw product.

De outdoor banner bestaat uit een aluminium buizen frame dat eenvoudig in elkaar te klikken is waardoor je snel het frame op bouwt. Daarna span je het doek over het frame en klaar is je outdoor banner voor gebruik. Binnen 5 minuten heb je de volledige banner opgebouwd.

Je kunt het doek eenvoudig en makkelijk wassen in de wasmachine op 30 graden, hierdoor is deze outdoor banner duurzaam en makkelijk te hergebruiken. De textiel banner outdoor wordt geleverd in een luxe draagtas, inclusief folie, handschoenen en handleiding.

De doeken voor deze banner zijn ook los verkrijgbaar en is zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken. Hierdoor kun je eenvoudig je banner voor meerdere toepassingen gebruiken. De textiel banner outdoor heeft een levertijd van 8 werkdagen.

InformatieFormaat (bxhxd)Voetplaat
91,5 x 232,8 x 36 cmVoetplaat: 93,5 x 36 cm
(GSTex Outdoor Banner 92 x 230 cm)
Verlichting Optioneel
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.