< Naar vorige pagina
Textiel banner deluxe Textiel banner deluxe frame Textiel banner deluxe bevestigen Textiel banner deluxe bevestigen Textiel banner deluxe bevestigen Verlichting beurswand Verlichting textiel banner deluxe

Textiel banner Deluxe

De textiel banner deluxe lijkt op de welbekende rolbanner echter bestaat deze uit een aluminium buizenframe van 32 mm voorzien van een strakgespannen doek dat zowel enkelzijdig als dubbelzijdig is te bedrukken. Dit maakt onze GStex textiekbanner deluxe een luxere variant van de welbekende rolbanner met cassette.

Voordelen van onze textiel banner deluxe:

  • Passende verlichting leverbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende bedrukking
  • Duurzaam te gebruiken door de meegeleverde opbergkoffer
  • Snel leverbaar!

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor persoonlijk advies omtrent de textiel banner deluxe. We denken graag met je mee omtrent het bedrukken, de verlichting en de gewenste uitstraling.

 

Contact opnemen

Textiel beurs banner

Deze beurs banner kenmerkt zich door vele voordelen zoals eenvoudig en snel op te bouwen, maar ook licht van gewicht door het gebruik van duurzame en lichte materialen zoals aluminium en bovenal duurzaam en herbruikbaar. Doordat het doek dat gespannen wordt over het buizenframe los verkrijgbaar is kun je door middel van een nieuw doek je reclame-uiting aanpassen en het frame hergebruiken. Ideale oplossing als je regelmatig een wisselende uiting wilt gebruiken.

Het frame is gemaakt van alumium buizen die je eenvoudig in elkaar klikt en de banner is geprint op hoogwaardig licht elastisch doek. De GStex textiel banner deluxe wordt geleverd in een luxe draagtas om de banner eenvoudig op te bergen en te vervoeren.

Wil je deze textiel banner voorzien van bijpassende verlichting, dat is geen probleem! Wij hebben voor onze GStex systemen waaronder deze banner twee verlichtingsopties die los bij te bestellen zijn. Meer informatie over verlichting kun je hier vinden.

Wij adviseren de Gstex deluxe textiel banner voor gebruik op beurzen maar ook in een showroom of op kantoor is deze banner een prima aanvulling om te communiceren met medewerkers, bezoekers en klanten. Meer weten over deze moderne banner neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

InformatieGSTex bannerstandFormaat (bxhxd)Bruto gewichtVoetplaats
61 x 230 cm (S)61,2 x 230 x 25 cm7,25 kg65 x 25 cm (S)
92 x 230 cm (M)91,7 x 230 x 25 cm9,65 kg95,5 x 25 cm (M)
122 x 230 cm (L)122,2 x 230 x 25 cm11,80 kg124 x 25 cm (L)
153 x 230 cm (XL) 152,6 x 230 x 25 cm14,20 kg134,4 x 25 cm (XL)
Verlichting Optioneel
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.