Direct mailen

Direct bellen

De grote voordelen van carwrapping

17 jul 2018

Geef je auto een nieuwe look

Met carwrapping geef je je auto op een snelle manier een totaal nieuwe look. Je auto wordt ingepakt met een hoogwaardige kwaliteit folie. Deze folie is speciaal ontwikkeld voor gebruik op auto’s en ook bestand tegen alle omstandigheden waarin een auto terecht kan komen. Tevens is deze verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen zoals mat, glanzend, metallic, spiegelend, carbon en hoogglans.

De voordelen

Een van de grootste voordelen van het wrappen van je auto is de mogelijkheid om je auto volledig in je eigen huisstijl te gieten. Hierdoor vergroot je je merkzichtbaarheid aanzienlijk. Want als we toch aan het wrappen zijn is het gemakkelijk om er autobelettering aan toe te voegen. De folie beschermt de lak van je auto en hierdoor blijft deze in nieuwstaat. Een wisseling of verwijdering van een wrap/folie is snel gerealiseerd waardoor je auto bij een verkoop weer als nieuw is. Dit pakt voordelig uit voor de restwaarde.

Ook als particulier is het wrappen van je auto aantrekkelijk. De levensduur is lang, en de keuze in kleuren en afwerkingen gaan vaak veel verder dan de standaard lakkleuren.

Tips bij de aanschaf van een auto

Stel dat je een auto wilt aanschaffen om vervolgens te laten wrappen, is het raadzaam om een auto met een donkere kleur aan te schaffen. Soms zijn er in smalle kieren zoals achter de koplampen, of bij de grill van de auto nog stukjes te zien van de originele lak. Als de originele lak een donkere kleur is, valt dit niet op. Bij een lichte of felle kleur is dat risico er wel.

Bij goed onderhoud van de folie zal de levensduur aanzienlijk veel langer zijn en gaat zo wel jaren mee. Graag geven wij passend advies voor het onderhoud zodat je optimaal kunt genieten van de nieuwe look van je auto.

Onze folie’s en onderhoud

Wij werken met folie’s van topmerken 3M en Avery. Hierdoor bieden wij de ruimste keuze in kleuren. Zo kunnen we samen een passende keuze bepalen voor jouw auto.

Ook al een tijd aan het dromen over een nieuwe kleur of je huisstijl op je auto? Vraag dan vrijblijvend een advies aan!

Carwrap
Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.