Direct mailen

Direct bellen

Nieuwe welkomstborden op bedrijventerreinen Arnhem

25 sep 2018

Sinds kort hebben alle verschillende bedrijventerreinen in Arnhem allemaal hun eigen logo gekregen. Zo hebben de verschillende terreinen allemaal een eigen identiteit gekregen. In samenwerking met de STAB Arnhem (stichting Arnhemse bedrijventerreinen) hebben we hiervoor nieuwe zuilen ontwikkeld.

Om de eigen identiteit te geven hebben we niet gewerkt met een standaard model. Door ongelijke staanders te gebruiken en het bovenpaneel in een vorm te frezen is er een unieke welkomstzuil gecreëerd. Er is gekozen voor duurzame materialen zoals aluminium en plaatmateriaal dat weer en wind overleeft en vele jaren mooi blijft. De gehele zuilen zijn uiteindelijk te recyclen omdat het materiaal hier bewust voor uitgekozen is.
In samenwerking met StAB Beyond Illusions hebben wij de zuilen uiteindelijk gerealiseerd.

Ook interesse in een welkomstzuil of ideeën om deze op andere manieren in te zetten? Wij bieden totaalpakketten aan voor diverse doeleinden qua bewegwijzering, zuilen en allerlei overige buitenreclame.

Bedrijventerrein
Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.