Home > textielframes > vrijstaande frames

Vrijstaande frames

Onze vrijstaande GStex textielframes zijn uitermate geschikt voor productpresentaties of beurzen, maar ook als privacy of geluiddempende afscheiding.

De vrijstaande frames zijn gemaakt van een 44 mm breed aluminium profiel. De hoogte en breedte van het frame kun je zelf bepalen. Door de voetplaten, die in alle soorten en maten te leveren zijn, kan het frame op elke gewenste plek in een ruimte geplaatst worden.

Daarnaast kenmerkt dit vrijstaande frame zich door de unieke mogelijkheid van dubbelzijdige prints. De spandoeken waar de prints op gedrukt worden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit textiel. De doeken kunnen door de peesranden die in de doeken verwerkt zitten, eenvoudig in het vrijstaande peesframe gedrukt worden. Door deze techniek ontstaat een superstrak design. In één frame kunnen twee verschillende doeken geplaatst worden. De doeken voor onze textielframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren.

De frames zijn licht van gewicht en zijn hierdoor eenvoudig te verplaatsen. Ons vrijstaande GStex textielframe is mede hierdoor een multifunctionele tool om een ruimte optimaal in te richten. Zo worden de frames bijvoorbeeld erg veel gebruikt in kantoorruimtes en kantoortuinen.

De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen. Bekijk ook onze wandframes en hangende frames om tot ideeën te komen.

Meer weten over onze GStex lijn of gelijk een vrijstaand GStex frame bestellen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen