< Naar vorige pagina
Beurswand 3D Moon Beurswand 3D Moon GStex beurswand 3D Moon Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand 3D rond

Dit type beurswand is super uniek. Een echte eye catcher die ervoor zorgt dat u opvalt. U kunt deze beurswand voorzien van een doorlopende print aan alle zijden. Hierdoor is de 3D rond niet alleen te gebruiken als achterwand, maar ook op zichzelf staand los in de ruimte te plaatsen . Deze beurswand is niet alleen een beurswand maar ook een roomdivider of presentatie tool in de showroom.

De voordelen van onze 3D beurswand in een ronde vorm:

  • Een echte eye-catcher in de beursstand
  • Snel opgebouwd
  • Lichtgewicht frame
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken zijn ook los te bestellen voor het frame

Benieuwd of een beurswand in 3D iets voor je is? Vraag gerust een offerte aan en onze specialisten denken graag met je mee!

Contact opnemen

Beurswand in een bijzondere vorm

Deze beursdisplay geeft uw stand, showroom of product presentatie een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een aantrekkingsfactor en valt uw presentatie extra op.

De GStex systemen worden geleverd met een lichtgewicht buizenframe van 32 mm, een canvastas, handschoenen en een handleiding. De GStex beurswand specials zijn in no time opgebouwd. Binnen 5 minuten staat u presentatiewand en kunt u verder.

U beurswand of presentatiewand uitbreiden? Wij hebben voor deze special bijpassende verlichting in ons assortiment. De beursstand kan desgewenst enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden en eventueel is het doek ook los verkrijgbaar mocht je het display willen hergebruiken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Een offerte op maat nodig, vraag deze direct hier aan.

InformatieFormaat (bxhxd)
250 x 220 x 40 cm
(GSTex 3D Moon)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.