< Naar vorige pagina
Beurswand Special B Beurswand Special B GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand special B

Opzoek naar een speciale beurswand, dan is deze ronde beurswand special B een perfecte uitkomt. Deze beurswand special heeft een unieke vorm is geschikt als achterwand op een beurs of in een open ruimte voor een breed scala aan toepassingen. Door de ronde vorm zorgt het voor een zachte uitstraling. De beurswand is leverbaar in verschillende formaten zodat deze breed toepasbaar is en past op elke beursstand of in de showroom.

De voordelen van de beurswand special:

  • Extra opvallen door de knusse beurswand
  • Duurzaam in gebruik
  • Lichtgewicht frame
  • Te gebruiken op allerlei verschillende evenementen

Benieuwd of de beurswand special gebogen iets voor je is? Vraag een offerte aan en onze specialisten helpen je graag verder.

Contact opnemen

Een unieke beurswand onze special B

Deze beurswand wordt geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De textiel doeken zijn lichtgewicht, elastisch, kleur echt en wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

Je kunt de beurswand special B uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem en bijpassende verlichting. Zo maak je de presentatie af.

De beurswand special B bestaat uit een lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm dat door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld wordt. Hierdoor is de opbouwtijd van het frame slechts enkele minuten. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen. Meer info, neem dan contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
298 x 228 x 149 cm13,20 kg
(GSTex Ribbon B)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.