< Naar vorige pagina
Beurswand 3D rechthoekig A GStex beurswand 3D rechthoekig A GStex beurswand 3D rechthoekig A Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand 3D rechthoekig A

Een 3D beurswand is een ideale achterwand voor een beursstand maar ook ideaal als losstaand items in een ruimte. De GStex beurswand rechthoekig A is een rechthoekige 3D beurswand van 300 cm breed, 240 cm hoog en 40 cm diep. Deze beurswand is geschikt voor beurzen, evenementen, showrooms of als roomdivider.

De voordelen van onze 3D beurswand rechthoekig:

  • Een echte eye-catcher in de beursstand
  • Snel opgebouwd
  • Lichtgewicht frame
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken zijn ook los te bestellen voor het frame

Benieuwd of een beurswand in 3D  iets voor je is? Vraag gerust een offerte aan en onze specialisten denken graag met je mee!

 

Contact opnemen

Een unieke beurswand in de vorm van 3D

Deze unieke beurswand is zowel enkel als dubbelzijdig te gebruiken. De beurswand 3D rechthoek bestaat uit een buizenframe van 32 mm dat eenvoudig in elkaar geklikt wordt. Het buizenframe wordt daarna voorzien van een textielprint. Deze textielprint trek je eenvoudig over het frame en sluit je met een blinde rits. Dit unieke systeem wordt ook wel rits of zippit genoemd. Wij hebben gekozen voor dit systeem omdat het eenvoudig op te bouwen is in een relatief korte tijd, enkele minuten. Daarnaast is het duurzaam en herbruikbaar.

Wij leveren naast de complete set ook de doeken los. Je kunt dus eenvoudig en snel je print wisselen. De beurswand 3D wordt geleverd in een mooie canvas draagtas. Meer weten over onze 3D beurswand rechthoek A, bekijk de specificaties of neem contact op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 240 x 40 cm16,70 kg
(GSTex 3D Rechthoekig A)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.