< Naar vorige pagina
C Beurswand 3D rechthoekig GStex beurswand 3D rechthoekig B Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand 3D rechthoekig B

Opzoek naar iets unieks, dan is de beurswand 3D rechthoekig B de perfecte oplossing. Deze 3D beurswand is rechthoekig van vorm en ideaal als achterwand op een evenement of beurs, perfect voor de showroom om producten te presteren en zelfs als roomdivider. Multifunctioneel en opgebouwd in 5 minuten. Dat zijn de kernmerken van de GStex beurswand 3D rechthoekig B.

De voordelen van onze 3D beurswand rechthoekig:

  • Een echte eye-catcher in de beursstand
  • Snel opgebouwd
  • Lichtgewicht frame
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken zijn ook los te bestellen voor het frame

Benieuwd of een beurswand in 3D iets voor je is? Vraag gerust een offerte aan en onze specialisten denken graag met je mee!

Contact opnemen

Een unieke 3D rechthoekige beurswand

Deze beurswand is leverbaar in het formaat 450 cm breed 240 hoog en 40 cm diep. De GStex beurswand is zowel enkel als dubbelzijdig te bedrukken en door de 3D vormgeving kan de print doorlopen op de zijkant. Hiermee maak je jouw presentatie uniek.

Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

Deze beurswand 3D rechthoekig wordt geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Je beurswand kun je uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem of een bijpassende LED verlichting is een aanrader. Vraag nu meer informatie aan.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
450 x 240 x 40 cm 31,35 kg
(GSTex 3D Rechthoekig B)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.