< Naar vorige pagina
Beurswand pilaar B Beurswand pilaar B GStex beurswand pilaar B Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand pilaar B

Deze 3D pilaar is het grote broertje van de pilaar A. Deze pilaar is zelf 80 cm breed en 300 cm hoog. Deze eyecatcher valt nog meer op dan zijn kleine broertje maar is net zo multifunctioneel in gebruik. Deze pilaar zie je veel op beurzen en congressen als route aanduiding of bij productpresentaties en openingen. De pilaar valt op, is van afstand zichtbaar en brengt net even dat extraatje.

De voordelen van onze beurswand pilaar:

  • Val direct op met jouw boodschap
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken aan alle kanten bedrukken
  • Lichtgewicht frame

We hebben de beurswand pilaar in verschillende types. Benieuwd welke het beste bij jou past? Vraag een offerte aan en onze specialisten geven je graag advies.

Contact opnemen

De pilaar van je beursstand

De pilaar is onderdeel van ons zippit of rits systeem. Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de pilaar binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze pilaar ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

Meer informatie nodig neem dan gerust contact op voor een advies op maat.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
80 x 300 x 80 cm14,20 kg
(GSTex Pilaar B)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.